Резюме від 28 січня 2024 Файл

Оксана

Менеджер з персоналу, з закупівель, по роботі з персоналом та адміністративної діяльності

Вік:
44 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Соболь Оксана Вікторівна

Особиста інформація
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Місто: Харьков
Дата народження: 08 02 1980
Громодянство: Україна

Мета: Менеджер по персоналу, менеджер з закупівель, менеджер по роботі з персоналом
Досвід роботи
Аптека оптових цін, Аптека 911 07.2023 – 11.2023 Менеджер з персоналу. Пошук та підбір вузькопрофільного персоналу різної категорії по містам України; аналіз ринку праці, проведення статистичного аналізу з вакансій; проведення співбесід та оформлення офіційного працевлаштування; контроль стажування нових працівників; формування кадрового резерву; розміщення вакансій на сайтах працевлаштування та в соціальних мережах; ведення звітностей; робота в 1С, Бітрікс24 та офісних програмах.
Укрпошта 02. 2023 – 07.2023 Оператор поштового відділення. Приймання, упаковка, відправка ПВ; робота з ПК; прийом платежів; ведення касової звітності; реалізація продукції та супровідного товару.
ТОВ «Будстрой» (забудовник «Воробйові гори») 01.04.2019 – 23.02.2022 Менеджер по роботі з клієнтами, менеджер із закупівель; менеджер по роботі з персоналом – прийом вхідних та здійснення вихідних дзвінків; спілкування з клієнтами у месенджерах; прийом заявок на виклик майстра додому; прорахунок кошторису щодо необхідних робіт майстром; ведення документообігу та складання команальних договорів; контроль за технічним та санітарним станом багато квартирним будинком; табелювання співробітників, нарахування та видача заробітньої платні; моніторинг ринку для закупівель; розподіл робіт для обслуговуючого персоналу; найм обслуговуючого персоналу.
Корпорація «Сан Груп» 2018р. – 2019р. Менеджер по здачі в оренду офісів та адміністративної діяльності. Здача офісів в оренду, складання та заключення договорів, реєстрація, отримання та відправка вхідної та вихідної документації, оформлення та контроль виповнення заявок на проведення технічних робіт. Ведення господарської діяльності ТОЦ «Сан Сіті Преміум».
Освіта / Кваліфікація:
2006-2011: Харківський інститут економіки ринкових відносин та менеджменту
Облік і аудит

1997-1998: ПТУ-41, Продавець продовольчих та не продовольчих товарів
Мови: Українська – рідна, англійська – базова.
Особисті навички: Впевнений користувач ПК, робота з Бітрікс24, Microsoft Office, CRM, 1С 8.3, Укрсклад. Маю навички з управління підлеглими (до 50 підлеглих), вирішення конфліктних питань, володію необхідними навичками та досвідом для вирішення складних задач.
Особисті якості: уважність, відповідальність, пунктуальність, енергійність, комунікабельність, акуратність, самоорганізованість, високий рівень time management.
Сімейний стан: заміжня
Хобі: догляд за рослинами, читання, кулінарія.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: