Резюме від 29 березня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10419703

Сушист, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Повар-универсал

з 05.2017 по 02.2022 (4 роки 9 місяців)
Берлин, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Контроль наличия продуктов на складе, инвентаризация , поиск причин недостачи или же избытка(отчетность), контроль качества отдаваемой продукции в зал, составление графика работы для персонала, разработка меню (как и основного так и сезонного), проработки блюд, создание техкарт.

Повар-универсал

з 11.2014 по 12.2016 (2 роки 1 місяць)
Армения, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Контроль наличия продуктов на складе, инвентаризация , поиск причин недостачи или же избытка(отчетность), контроль качества отдаваемой продукции в зал, составление графика работы для персонала, разработка меню (как и основного так и сезонного), проработки блюд, создание техкарт.

Старший смены

з 01.2014 по 10.2014 (9 місяців)
Сафари, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд по технологическим картам, контроль качества так же наличия продуктов и заготовок.Контроль качества выдаваемой продукции в зал.Инвентаризация

Шеф-повар

з 11.2012 по 12.2013 (1 рік 1 місяць)
Сушия, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Контроль наличия продуктов на складе, инвентаризация (внесение результатов в программу), поиск причин недостачи или же избытка(отчетность), контроль качества отдаваемой продукции в зал, составление графика работы для персонала, подбор персонала, разработка меню (как и основного так и сезонного), проработки блюд, создание техкарт.

Старший смены

з 04.2012 по 11.2012 (7 місяців)
Сушия, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд по технологическим картам, контроль качества продуктов и заготовок на всех цехах( горячий цех, холодный цех, суши-бар). Контроль качества отдаваймой продукции в зал .

Повар-универсал

з 12.2011 по 04.2012 (4 місяці)
Ясуми, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд по технологическим картам, контроль качества продуктов и заготовок.

Сушист

з 09.2010 по 11.2011 (1 рік 2 місяці)
Сушия, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд по технологическим картам, контроль качества продуктов и заготовок.

Сушист

з 01.2009 по 09.2010 (1 рік 8 місяців)
Якитория, Харьков (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовление блюд по тех.картам, контроль качества продуктов и заготовок.

Освіта

Харьковский государственный университет питания и торговли

Менеджмент организаций отельного и ресторанного хозяйства, Харьков
Вища, з 2005 по 2011 (6 років)

Знання і навички

Пунктуальность Честность

Схожі кандидати

Сушист
Харків

Сушист
Харків

Сушист
Харків

Сушист
Харків

Официант, продавец-консультант, сушист
15000 грн, Харків

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: