Резюме від 10 лютого 2024 PRO

Христина

Адміністратор

Вік:
21 рік
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор салону краси

з 02.2023 по 07.2023 (5 місяців)
Beauty Club (Краса, фітнес, спорт)

Освіта

Гданський університет, Республіка Польща

Факультет менеджменту, Гданськ
Вища, з 2023 по 2024 (1 рік)

Пройшла семестрове навчання в Гданському університеті в рамках міжнародної програми Erasmus+. Програма обміну проходила протягом навчального року 2022/2023

Second Summer School within the REGINNA 4.0 project

REGINNA 4.0 project, Порденоне, Італія
Вища, з 2023 по 2023 (менш ніж 1 рік)

Успішно пройшла стажування в рамках Second Summer School within the REGINNA 4.0 project та брала участь у Summer Hacktown 2023 within the REGINNA 4.0 project.

Лодзькому університет, Республіка Польща

Факультет менеджменту, Лодзь
Вища, з 2022 по 2023 (1 рік)

Успішно закінчила семестрове навчання в Лодзькому університеті, як студентка Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Програма обміну проходила протягом навчального року 2022/2023, з 10.01.2022 по 19.02.2023

Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника

Факультет управління, Івано-Франківськ
Вища, з 2020 по 2024 (4 роки)

Навчаюся на Факультеті управління на спеціальності 281 Публічне управління та адміністрування (освітня програма "Публічне управління та адміністрування") на 4‑му курсі освітнього рівня "Бакалавр" денної бюджетної форми навчання. Передбачуваний термін закінчення навчання 30 червня 2024 року.

Показую високі результати в навчанні та відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України «Про призначення академічних стипендій Президента України студентам закладів вищої освіти на ІІ семестр 2022/2023 навчального року» № 352 від 28.03.2023 р. стала стипендіатом Президента України.

Додаткова освіта та сертифікати

Human Resources Management, Лодзький університет

2022, 6 місяців

Marketing Communication

2022, 6 місяців

Знання і навички

Стресостійкість Комунікабельність Управління командою Ведення документації Лідерство Знання польської мови Знання англійської мови на рівні С1 Google Analytics Google Docs Маркетинг Контент-маркетинг Тайм-менеджмент

Знання мов

Англійська — просунутий

Додаткова інформація

Претендую на заняття вакантої посади, оскільки маю достатньо високий рівень розвитку soft та hard skills.
Відповідально ставлюся до роботи, прагну розвиватися та вивчати нове. У колективі легко знаходжу спільну мову з працівниками, володію достатнім рівнем знань в сфері управління персоналом (HR-management), маю розуміння управління HR-процесами, основних принципів командобудування.
Вільно володію англійською мовою на рівні C1 та польською на рівні А2. На високому рівні володію професійною українською мовою.
Маю практичні навички використання програм Microsoft Office.
Особисті якості, які роблять мене підходящим кандидатом на обрану посаду, є: розвинені комунікативні навички, аналітичні навички та вміння швидко навчатися, адаптивність, стресостійкість, досвід роботи з людьми, орієнтованість на отримання результату та ефективну роботу, відповідальність та лідерські якості, вміння створювати команди та працювати в команді, ввічливість і тактовність, розвинені ораторські навички, цілеспрямованість. Постійно навчаюся та змотивована до отримання кращих результатів в професійній діяльності та особистісного розвитку на посаді.

Схожі кандидати

Администратор
15000 грн, Івано-Франківськ

Адміністратор готелю
Івано-Франківськ

Продавець-консультант, адміністратор
Івано-Франківськ

Адміністратор
40000 грн, Івано-Франківськ

Адміністратор
Івано-Франківськ

Адміністратор
Івано-Франківськ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: