Резюме від 2 квітня 2024 PRO

Андрій

Керівник юридичної служби, юрист

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
51 рік
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Дніпро, Запоріжжя, Київ, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідувач сектору правового супроводження

з 03.2017 по 06.2023 (6 років 3 місяці)
Департамент з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради, Запоріжжя (Державні організації)

1. Комплексне правове супроводження діяльності органів місцевого самоврядування: Запорізької міської ради, Виконавчого комітету Запорізької міської ради, міського голови, Департаменту з управління житлово-комунальним господарством, в межах наданих повноважень та функцій.
2. Підготовка проєктів актів суб’єктів владних повноважень: рішень Запорізької міської ради, Виконавчого комітету Запорізької міської ради, розпоряджень міського голови, їх попереднє узгодження, згідно встановленого регламенту, та винесення на розгляд зазначеними органами місцевого самоврядування.
3. Правовий аналіз електронних петицій, що подаються на розгляд пленарних засідань міської ради.
4. Правове супроводження правовідносин та взаємодії органів місцевого самоврядування територіальної громади міста Запоріжжя з правоохоронними та контролюючими державними органами, участь у проведенні слідчих дій та перевірок.
5. Представництво інтересів Запорізької міської ради, Виконавчого комітету Запорізької міської ради, Міського голови та Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради у судах всіх видів спеціалізації, інстанційності та територіальної підлеглості.
6. Консультування, методологічна підтримка та адміністративна координація діяльності підпорядкованих Департаменту підприємств.
7. Діяльність у сфері публічних закупівель. Участь у проведенні тендерів з публічних закупівель на посаді Заступника Голови тендерного комітету департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради.
8. Правове, методологічне та організаційне забезпечення діяльності із проведення конкурсів з визначення осіб, що надаватимуть окремі житлово-комунальні послуги (згідно чинного законодавства), зокрема визначення управителів багатоквартирних будинків та юридичних осіб, що надаватимуть послуги з поводження з побутовими відходами на території міста.
9. Правова-консультаційна та методологічна допомога фізичним та юридичним особам у галузі правовідносин з державними органами, органами місцевого самоуправління, правоохоронними та контролюючими органами, суб’єктами господарювання з питань їх профільної діяльності.
10. Проведення роботи із депутатськими запитами, запитами правоохоронних та контролюючих органів, запитами на отримання публічної інформації, зверненнями громадян, особистий прийом громадян та юридичних осіб з питань профільної діяльності Запорізької міської ради, виконавчого комітету Запорізької міської ради, міського голови та Департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради.

Директор юридичного департаменту

з 07.2013 по 11.2016 (3 роки 4 місяці)
ПрАТ «Торговий дім «Олена», Запоріжжя (Юриспруденція)

Робота на посаді керівника юридичної служби керуючої компанії ПрАТ «Торговий дім «Олена» холдингу підприємств у складі: ПАТ «Мотор-Банк», ТДВ Страхова Компанія «Мотор-Гарант», Клініка «Мотор-Січ», ТОВ «Нова Хортиця», ПрАТ «Шліфверст», Футбольній клуб «Металург» та інші.
1. Комплексний правовий захист майнових інтересів підприємств холдингу.
2. Розробка та впровадження системи централізованого управління юридичними ризиками підприємств холдингу.
2.1. Моніторинг та виявлення юридичних ризиків.
2.2. Розробка та узгодження заходів щодо усунення та мінімізації юридичних ризиків.
2.3. Проведення узгоджених заходів та контроль їх виконання.
3. Керівництво діяльністю юридичної служби управляючої компанії холдингу, моніторинг діяльності юридичних служб підприємств холдингу.
4. Безпосередній правовий супровід окремих, найбільш суттєвих питань фінансово-господарської діяльності підприємств.

Директор юридичного департаменту

з 02.1999 по 02.2013 (14 років)
АКБ "Індустріалбанк", Запоріжжя (Фінанси, банки, страхування)

1. Формування та організація діяльності юридичної служби комерційного банку.
2. Адміністрування та контроль діяльності працівників юридичної служби комерційного банку, включаючи мережу філій.
3. Здійснення претензійно-позовної роботи, а також вирішення спорів у позасудовому порядку, представництво інтересів юридичних та фізичних осіб у судах, господарських та адміністративних судах.
4. Участь у провадженнях здійснюваних міжнародними комерційними арбітражами.
5. Визнання та приведення у виконання рішень міжнародних комерційних арбітражів.
6. Представництво інтересів власників корпоративних прав – акцій (часток) під час здійснення своїх майнових прав.
7. Захист підприємств від рейдерських атак.
8. Правовий супровід діяльності емітентів цінних паперів, включаючи проведення зборів акціонерів (учасників) господарських товариств різних форм власності.
9. Робота з компаніями-нерезидентами, включаючи офшорні юрисдикції.
10. Участь у процедурах банкрутства санація та ліквідація підприємств банкрутів.

Юрисконсульт

з 11.1997 по 02.1999 (1 рік 3 місяці)
Товариство з додатковою відповідальністю Довірче товариство "Запоріжсталь-Інвест", Запоріжжя (Фінанси, банки, страхування)

Правове супроводження діяльності з довірчого управління цінними паперами (акціями), складання документів правового характеру, правове супроводження виробничої діяльності підприємства: поставка товарів, переробка чорних та кольорових металів. Претензійно-правова робота.

Юрисконсульт

з 10.1994 по 11.1997 (3 роки 1 місяць)
Кооператив Юридичний центр "Позов", Запоріжжя (Юриспруденція)

надання юридичних консультацій фізичним та юридичним особам, складання документів правового характеру, притензійна-позовна робота.

Освіта

Запорізький державний університет

Юридичний факультет, спеціальність - правознавство., Запоріжжя
Вища, з 1989 по 1994 (5 років)

Вивчення всіх галузей законодавства України: цивільне, господарське, кримінальне, податкове, адміністративне, житлове законодавство. Всі галузі процесуального законодавства. Криміналістика. Судова психіатрія та медицина. Супутні науки, притаманні для університетського навчання: історія держави та права, історія України, англійська мова, філософія, соціологія та інші.

Середня школа №59 м. Запоріжжя.

Запоріжжя
Середня, з 1979 по 1989 (10 років)

Поглиблене вивчення англійської мови

Знання і навички

Уважність Знання законодавства України Знання держ. реєстрів Впевненість Знання процесуального права Складання процесуальних документів Знання цивільного законодавства Комунікабельність Претензійно-позовна робота ЛІГА:ЗАКОН Укладання договорів Представництво в судах Робота з правовими базами НАУ Знання правових баз даних

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Рекомендації

  • Лазарчук Олена Леонідівна

    Лазарчук Олена Леонідівна

    Виконуюча обов'язки Директора департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради, Департамент з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради

    Контактні дані приховані
  • Матказіна Олена Олександрівна

    Матказіна Олена Олександрівна

    Заступник директора департаменту з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради, департамент з управління житлово-комунальним господарством Запорізької міської ради

    Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Додатково про себе, згідно тематики рекомендацій сайту, можу зазначити, що моїм основним професійним принципом у роботі є те, що коли є певні законодавчі обмеження чи колізії юристу не треба казати, тільки те що чогось робити не можна, а треба придумати, як це можливо зробити іншим чином, з бажаним результатом і в межах правового поля.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: