Резюме від 25 лютого 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10425313

Асистент, помічник маркетолога

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Київ, Полтава

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бариста

з 05.2023 по 07.2023 (2 місяці)
КК, Київ (Приватні особи)

Моя робота з кавовим обладнанням та продуктами харчування виховала в мені відповідальність та уважність до деталей. Прагнення до досконалості у приготуванні кави та обслуговуванні клієнтів спонукало мене до досягнення результатів і навчило необхідним навичкам для цього.
Робота в динамічному середовищі з напливом клієнтів навчила мене бути стійкою до стресів, організованою та здатною швидко приймати рішення.

Фотограф

з 01.2018 по нині (6 років 3 місяці)
Приватні особи

Моя робота фотографом допомогла розвинути креативне мислення та постійно шукати нові ракурси та ідеї для зйомки. Я вдосконалила гостре бачення, вміння вловлювати унікальні моменти та вибудовувати композицію, працюючи зі світлом для створення естетичних та емоційних фото. Робота також навчила мене відповідальності, самоорганізації та стресостійкості, оскільки потрібно було планувати робочий день, швидко реагувати на зміни та виконувати завдання в динамічних умовах. Крім того, я розвинула комунікабельність та вміння працювати з людьми, знаходячи спільну мову з клієнтами та реалізовуючи їхні побажання. Ця робота також підтримала моє прагнення до саморозвитку та вдосконалення навичок, оскільки постійно вивчала нові техніки та тренди у фотографії.

Освіта

Державний торговельно-економічний університет

Факультет торгівлі та маркетингу, маркетинг
Незакінчена вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Основи цифрового маркетингу

2 місяці
Сертифікат

Знання і навички

Доброзичливість Креативність Самостійне прийняття рішень Розробка маркетингової стратегії Digital-маркетинг Уміння аналізувати Adobe Photoshop Адаптивність Рішучість Уміння швидко засвоювати нову інформацію Уміння планувати Енергійність Пунктуальність Вмотивованість Adobe Illustrator Figma MS Excel

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: