Резюме від 15 квітня 2024 PRO

Олександр

Головний інженер, механік

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто проживання:
Сміла
Готовий працювати:
Київ, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний механік

з 01.2022 по нині (2 роки 3 місяці)
ТОВ "Українська елеваторна компанія", Сміла (Сільське господарство, агробізнес)

Здійснював контроль за додержанням проектної, конструкторської і технологічної дисципліни під час будівництва силосного комплексу та монтажу обладнання й технологічних схем. Координація роботи виконробів, субпідрядників. Ведення перемовин із постачальником обладнання, проектантами та підрядними організаціями по монтажу Силосного комплексу. Тестування нового обладнання і запуску в роботу силосного комплексу. Ведення затрат матеріалів для будівництва комплексу.
Складання графіків проведення ТО нового обладнання та інструкції проведення технологічного процесу. Організація проведення поточних і капітальних ремонтів обладнання елеватора та транспортних засобів (трактора, автомашини). Здійснення випробування обладнання, виготовлення та затвердження паспортів на обладнання. Пошук технічних рішень по модернізації обладнання, з метою покращення та збільшення продуктивності. Складання технічного завдання, проведення тендерів на будівництво та модернізацію обладнання, ведення перемовин, заключення договорів з постачальниками й підрядними організаціями, приймання виконаних робіт. Планування бюджету та контроль за його використанням.

Головний механік

з 01.2020 по 12.2021 (1 рік 11 місяців)
ТОВ «Узинський цукровий комбінат», Узин (Харчова промисловість)

Складання графіків ППР та ТО обладнання, ТО тракторів, спецтехніки, автотранспорту. Проведення експертизи технологічного обладнання та допоміжних систем, уведення в експлуатацію. Розробка та здійснення заходів щодо запобігання позапланових зупинок технологічного обладнання. Монтаж нового обладнання та технологічних схем згідно проектної документації.

Інженер-технолог

з 01.2012 по 12.2020 (8 років 11 місяців)
ТОВ «Панда», Корсунь-Шевченківський (Харчова промисловість)

Контроль та управління службами підприємства: слюсарів-КВПіА, слюсарів-ремонтників, електромонтерів з обслуговування обладнання, оператори виробничих ділянок .Будівництво та монтаж обладнання згідно проектної документації на Біогазовому комплексі 7.5 МВт та запуск технологічного процесу. Проведення перемовин по постачанню сировини для Біогазового комплексу.
Управління всіма технологічними процесами виробництва цукру . Ведення документації по сировині та витрати ресурсів (газ, вугілля, електроенергії, палива), прийняття заходів щодо їх економії. Контроль за виконанням плану виготовлення готової продукції по зміні. Брав участь в провадженні сертифікації акредитації НАССР та ІSО 22000 .

Освіта

Черкаський національний університет ім. Б. Хмельницького

Спеціальність «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка. Якість, стандартизація та сертифікація», Черкаси
Вища, з 2018 по 2020 (2 роки)

Національний університет харчових технологій

Інженер-механік, Київ
Вища, з 2004 по 2007 (3 роки)

Знання і навички

Впевнений користувач: MS Office (Excel Word) Робота в Інтернеті Водійські права кат. B Контроль технічного стану обладнання Слюсарні роботи Модернізація обладнання Ремонт промислового обладнання Ремонт сільгосптехніки

Додаткова інформація

Розглядаю можливість праці в інших містах України

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: