Резюме від 6 лютого 2024

Дмитро

Керівник відділу, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділення

з 03.2020 по нині (4 роки 2 місяці)
Нова пошта, ТОВ, Київ (Транспорт, логістика)

Обслуговування клієнтів, оформлення ТТН, здійснення взаєморозрахунків з клієнтами, завантаження й розвантаження посилок, сканування, палетування вантажу у відділенні. Забезпечення виконання стандартів компанії, вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами, робота зі скаргами та претензіями. Організація ефективної роботи відділення, аналіз і покращення показників якості та сервісу відділення, ефективне управління персоналом, впровадження заходів для запобігання та усунення черг.
Почав роботу в компанії з посади фахівець (оператор). Показав себе як надійного та наполегливого працівника, за що отримав два підвищення в посаді. Пропрацювавши 1.5 року, отримав підвищення до оператора мобільної групи, а ще через рік, до керівника відділення.

Начальник ПНФП

з 03.2020 по нині (4 роки 2 місяці)
NovaPay, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Здійснення взаєморозрахунків з клієнтами; проведення верифікацій та грошових переказів; робота з касою та сейфом; контроль наявності звітніх документів; підготовка та відправка документів до архіву.

Освіта

Середня

Знання і навички

Уважність Управління персоналом Ведення переговорів Уміння аналізувати Управлінські навички Користувач 1С Самостійне прийняття рішень Впровадження системи KPI Розвиток продажу Планування бюджету

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — вище середнього
  • Російська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: