Резюме від 19 квітня 2024 PRO

Сергій

Керівник юридичного відділу, проєкту, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
61 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Юрист

з 11.2021 по нині (2 роки 6 місяців)
Юридична допомога, Киев (Юриспруденція)

Вміння працювати з великим об`ємом інформації. Юридичний супровід діяльності компаній, підготовка, правовий аналіз та юридичний супровід різних видів договорів з усіх питань діяльності компаній, складання іншої юридичної документації консультації пов’язані з юридичними питаннями, що стосуються діяльності компаній.
Взаємодія з державними контролюючими органами (супровід перевірок, оскарження їх дій за потреби).
Упорядкування, аналіз, перевірка локальних документів.
Поглиблений досвід у адміністративних спорах з оскарження рішень суб'єктів владних повноважень, зокрема органів ДПС України. Міграційни послуги.
Підприємницька діяльність із "нуля". Проведення дослідження. Вивчення конкурентів. Створення надійного бізнес-плану. Забезпечення фінансування та стартового капіталу. Моральна готовність. Відповідність законодавчим нормам.Підготовка та розробка інструкцій та процедур військово-облікових документів;
Постійний моніторинг та аналіз змін щодо мобілізації та бронювання, своєчасне реагування на зміни. Своєчасна співпраця та комунікація з ТЦК та СП.

Керівник відділу адвокації

з 10.2019 по 10.2022 (3 роки)
Юридична компанія, Киев (Юриспруденція)

Представництво інтересів громадян та юридичних осіб у державних органах та судах усіх інстанцій та юрисдикцій. Цивільне, кримінальне, господарське, земельне, адміністративне, трудове, податкове, сімейне право. Пенсійні спори. Банкрутство (за кодексом з 01.11.2019).

Начальник юридичного відділу

з 09.2015 по 10.2019 (4 роки 1 місяць)
Державна форма власності, Київ (Сільське господарство, агробізнес)

Повний супровід господарської діяльності підприємства. Впевнені знання громадянського, господарського, трудового, договірного, адміністративного, кримінального права, претензійно-позовна робота. Процедура банкрутства. Постійне представництво в суді (судова практика), державних контролюючих органів.Оскарження актів перевірок у адміністративному суді (успішний досвід).
Ведення переговорів щодо врегулювання розбіжностей у процесі виконання зобов'язань за договорами.
Робота з комерційною нерухомістю (оренда, продаж).

Юрист судової практики

з 01.2014 по 03.2015 (1 рік 2 місяці)
Учбовий центр, Київ (Юриспруденція)

Проводив тренінги: судовий процес, складання базових процесуальних документів, земельне право, договірні правовідносини. Цивільно-господарські відносини. Адміністративні спори.Виконання рішень. Порядок ділового листування з державними органами та установами. Аналіз правових ризиків під час укладання різних видів договорів.

Заступник генерального директора по правовим питанням

з 08.2010 по 10.2013 (3 роки 2 місяці)
Державний інститут антикризових ситуацій, Київ (Металургійна промисловість, металообробка)

Супровід підприємств у період банкрутства

Слідчий

з 08.1982 по 06.1994 (11 років 10 місяців)
Прокуратура, Київ (Юриспруденція)

Розслідування тяжких та особливо тяжких злочинів у сфері економічної безпеки держави

Освіта

Юридична академія

Правознавство, юрист, Харьків
Вища, з 1978 по 1983 (5 років)

Знання і навички

Оператор видеонаблюдения Торгово-офисного центра Руководитель юридического предприятия, начальник юридического от Учредитель и руководитель юридической фирмы

Додаткова інформація

Високий рівень відповідальності, упевнене знання усього законодавства України (досвід роботи в судово-слідчих органах), велика, позитивна судова практика.

Вільно працюю з великою кількістю інформації.Виконання завдань в строк, швидко вникаю в ситуацію, відрізняю головне від другорядного, аналітичне (нестандартне) мислення, комунікабельний, з розвиненим почуттям гумору, стійкий до стресових ситуацій, організаторські здібності. Самокритика - не шукаю виправдань, а встановлюю причину.

Щоденний моніторинг чинного законодавства.
У професійній діяльності керуюся принципом: "ЗАВЖДИ Є ВИБІР. НЕ БУВАЄ БЕЗВИХОДІ, БУВАЄ НЕПРАВИЛЬНА ОЦІНКА ОБСТАВИНИ", що СКЛАЛАСЯ.
Готовий до відряджень.
Володію навичками комунікації та взаємодії; вмію ефективно формувати та управляти процесами, встановлювати логічні взаємозв'язки та робити коректні висновки. Фокусуються зусилля для досягнення результату діяльності та ефективно долаю перешкоди, конструктивно ставлюсь до зворотного зв’язку, зокрема критики.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: