Резюме від 6 лютого 2024

Вікторія

Репетитор англійської

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
18 років
Місто:
Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

"Технологічний фаховий коледж національного університету "Львівська політехніка"

Туризм
Середня спеціальна, з 2006 по 2024 (18 років)

Знання і навички

Стресостійкість Викладання для дітей Комунікабельність Впевненість Доброзичливість Індивідуальний підхід Комунікативний метод викладання Робота з дітьми Творчий підхід Адаптивність Дисциплінованість Неконфліктність

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Привіт, мене звати Вікторія. Репетитор англійської мови для дітей! Навчалась англійської з репетиторами, і на даний момент продовжую вдосконалювати англійську (за професійним спрямуванням). Роблю уроки творчими, щоб було цікаво дітям. Допомагаю з домашніми завданнями по англійській та готую до наступних тем, щоб дитині було зрозуміліше на уроках у школі. Допомагаю з вимовою англійської. Наші уроки проходитимуть більше розмовні, щоб дитина могла легко говорити та вдосконалювати свій словниковий запас англійської. Спокійно та терпляче все пояснюю тими способами, які дитина буде легко сприймати. Інколи задаю домашнє завдання (по бажаню батьків можу задавати більше або менше). Уроки будуть проходитимуть у вас. Один урок - 170 грн (1 година). Залізничний район.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: