Резюме від 7 лютого 2024 Файл

Наталія

Психолог

Вік:
42 роки
Місто:
Баштанка

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Король Наталія Вікторівна
Дата народження:02.02.1982
Сімейний стан: незаміжня
Домашня адреса: м.Баштанка, вул.Василя Єрешка,20 Моб.телефон:[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ціль:посада психолога в філію ВБФ «Деполь Україна» в м.Одеса (неповна зайнятість)
Освіта:повна вища.У 2009 році закінчила Миколаївський державний університет імені В.О.Сухомлинського за спеціальністю «Дошкільне виховання» та здобула кваліфікацію викладач педагогіки та психології (дошкільної)
• Досвід роботи: З 12 грудня 2006 року працювала вихователем в Баштанському закладі дошкільної освіти (ясла-садок)№3 «Чебурашка».
• З вересня 2016 року працюю практичним психологом в Баштанському закладі дошкільної освіти (ясла-садок)№3 «Чебурашка»,з вересня 2017 по вересень 2019 році була в дикретній відпусці,у вересні 2019 року повернулась на роботу в заклад на посаду вихователь – методист 0,5 ставки та 0,5 ставки практичного психолога.
• з «11» січня 2021 р. по «11» березня 2021 р. пройшла онлайн курси підвищення кваліфікації Миколаївський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти - Психологи ЗДО
Напрями роботи:Психологічний супровід дітей та підвищення ефективності освітнього процесу у закладі.Участь у здійсненні освітньої роботи, спрямованої на забезпечення всебічного індивідуального розвитку дітей, збереження їхнього повноцінного психічного здоров’я.Проведення психолого-педагогічної діагностики готовності дошкільників до навчання в школі. Проводила індивідуальні та групові консультації з батьками та педагогами.

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: