Резюме від 25 квітня 2024 Файл

Інна

Викладач економічних дисциплін

Вік:
53 роки
Місто проживання:
Первомайськ (Миколаївська обл.)
Готовий працювати:
Київ, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Обуховська Інна Олексіївна
Дата народження: 31.08.1970 рік (53 рік)
Місто: Первомайськ, Миколаївська область, Україна
Телефон : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта.
1987- 1989 р. Первомайський політехнікум. Спеціальність «Бухгалтерский облік». Кваліфікація бухгалтер. Диплом з відзнакою.
1989 – 1994 р. Одеський державний економічний університет. Спеціальність «Бухгалтерский облік, контроль і аналіз господарської діяльності». Присвоєна кваліфікація «Економіст».
2006 - 2009 р. навчалася в аспірантурі Одеського державного економічного університету. Дисертацію не захищала.
2021р. вступила в магістратуру Київського національного торговельно – економічного університету на спеціальність «Психологія», в грудні 2022 року закінчила навчання. Диплом з відзнакою.
Досвід роботи.
1994-1995р. – Первомайський політехнічний коледж - викладач спеціальних дисциплін.
1995-1996р. – Центр трудової, професіональної і освітньої підготовки молоді Жовтневого району м. Мурманська - викладач економічного профілю (бухгалтерський облік).
1996-1999р. – середньо – освітня школа № 62 з професійної підготовки Жовтневого району м. Мурманська – викладач економічного профілю (бухгалтерський облік).
1999-2002р. – Український державний морський технічний університет – викладач. Та за сумісництвом викладач коледжу.
2002-2019р.- Первомайський політехнічний інститут при Українському державному морському технічному університеті (який в подальшому став Первомайським філіалом) – викладач кафедри «Обліку і економічного аналізу». Викладала багато дисциплін економічного профілю : аналіз господарської діяльності, маркетинг, планування діяльності підприємства, мікроекономіка, основи соціально – економічного аналізу.
В 2019 г. звільнена в зв’язку із закінченням трудового договору.

За час роботи постійно підвищувала свої професійні навички: підвищувала кваліфікаційну категорію викладача коледжу ( 2003 р. – друга категорія, 2005 р. – перша категорія, 2009 р. – вища категорія), навчалася в аспірантурі Одеського державного економічного університету з 2006 по 2009 рік, підвищувала кваліфікацію також в Національному університеті кораблебудування (1-30.03.2012) і в квітні 2019 року проходила стажування на акціонерному підприємстві « Первомайський молочно – консервний комбінат». При навчанні в аспірантурі писала наукові статті, маю п’ять наукових статей в збірниках ВАК, приймала участь в науково – практичних конференціях, розробила і надрукувала методичні рекомендації до виконання контрольних та курсових робіт з дисциплін « Економічний аналіз» та « Аналіз господарської діяльності», організовувала і проводила різні конкурси серед студентів, була науковим керівником дипломних робіт.

Професійні навички:
• навички роботи з комп’ютером. Знаю як працювати в інтернеті і знаходити потрібну інформацію;
• управлінські навички. Рішуча, вмію брати на себе відповідальність, переконувати людей і визнавати помилки;
• вміння адаптуватися;
• знання мов: українська та російська.
Додаткова інформація.
Мені притаманні такі якості : пунктуальність, уважність, зосередженість, креативність, комунікабельність, почуття стилю. Поважаю чужу думку, іду на компроміси, але при цьому вмію відстоювати свою точку зору. До праці ставлюся серйозно і з максимальною віддачею.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категоріях


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: