Резюме від 12 червня 2024

Віктор

Начальник зміни, цеху, зав. виробництвом, заступник директора

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто проживання:
Броди
Готовий працювати:
Броди, Дніпро, Київ, Кропивницький, Львів, Миколаїв, Тернопіль, Харків, Хмельницький, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Компаніївський технікум ветеринарної медицини

Ветеринарный, Компаніївка
Середня спеціальна, з 2002 по 2006 (4 роки)

Білоцерківський Аграрний Універсетет

Вет фак, Біла Церква
Вища, з 1996 по 2001 (5 років)

Додаткова інформація

Поповенко Віктор Володимирович
Дата народження: 27.07.1977
Сімейний стан: одружений.
Освіта:
1992-1996 Компаніївський технікум ветеринарної медицини.
1996-2001 Білоцерківський Державний Аграрний Університет (ветеринарний факультет)
Кваліфікація:
Лікар ветеринарної медицини
Посвідчення водія категорії «В».

Професійний досвід:
З 08.09.2016р. Начальник цеху з забою та переробки м'яса птиці КПК "Агроінвест" – у підпорядкуванні 120 чол. - організація та контроль проведення забою птиці, контроль якості продукції, що виробляється, розробка нових видів продукції, організація та контроль роботи забійного цеху, прийняття участі у вирішенні питань роботи птахофабрики.
З 28.01.16 р. по 22.08.2016 р. Технолог департаменту з виготовлення комбікормів для С/Г тварин ТОВ "Фідленс Фармінг" - у підпорядкуванні 50 чол. - Організація та контроль роботи зміни, розробка та розрахунок рецептур, контроль дотримання приготування рецептів, контроль сировини що надходить, контроль продукції що випускається.
З 28.10.15 р. по 09.12.2015 р. Начальник дільниці з забою птиці ТОВ "Корабіївський" - у підпорядкуванні 60 чол. - організація та контроль проведення забою птиці, контроль якості продукції що виробляється, розробка нових видів продукції, організація та контроль роботи забійного цеху, прийняття участі у вирішенні питань роботи птахофабрики.
З 23.01.15 р. по 09.04.2015 р. завідувач виробництва з переробки продуктів харчування (салатна продукція) ТОВ "Овочева Скарбниця" - у підпорядкуванні 100 чол. Організація та контроль роботи цеху, контроль якості продукції що виробляється, розробка нових видів продукції, контроль якості сировини, що надходить.
З 1.04.11 р. по 22.02.15 р. Начальник цеху з забою та переробки м'яса птиці ТОВ "Курганський бройлер" - у підпорядкуванні 200 чол. - Організація та контроль проведення забою птиці, контроль якості продукції що випускається, розробка нових видів продукції, організація та контроль роботи забійного цеху, прийняття участі у вирішенні питань роботи птахофабрики.
З 2.06.08 р. по 30.03.2011 р. Технолог заводу з забою та переробки птиці ТОВ "Агро-Овен" - контроль проведення забою птиці, контроль якості продукції що виробляється, розробка нових видів продукції.
З 3.09.07 по 2.06.08 р. Майстер забійного комплексу ЗАТ "Миронівський хлібопродукт", Торгова марка "Наша Ряба) – у підпорядкуванні 220 осіб, організація проведення забою, переробки, оброблення птиці.
З 26.01.05 до 3.09.07 Начальник зміни забійного цеху, заступник начальника цеху ЗАТ «Комплекс Агро Марс», Торгова марка «Гаврилівські курчата». У підпорядкуванні 140 чол. (забій, переробка, обробка птиці, контроль якості продукції).
З 26.01.04 по 26.01.05 р. виконуючий обов'язки технолога забійного цеху - ЗАТ "Комплекс Агро Марс" - у підпорядкуванні 130 чол. (контроль технологічних процесів, контроль якості продукції, що випускається, сертифікація продукції).
З 12.11.02 до 26.01.04 р. Начальник зміни забійного цеху ЗАТ «Комплекс Агро Марс», Торгова марка Гаврилівські курчата. У підпорядкуванні 120 чол. (забій, переробка, обробка птиці, контроль якості продукції).
З 11.02.02 до 12.11.02 р. Ветлікар забійного цеху ЗАТ «Комплекс Агро Марс», Торгова марка «Гаврилівські курчата». У підпорядкуванні 90 чол. (контроль ззабою птиці, ветеринарно-санітарний контроль).
З 2001 по 2002 р. Ветеринарний лікар епізоотології міської дільничної віє лікарні.
Ціль:
Майстер, начальник зміни, начальник забійного цеху, технолог забійного цеху.
Особисті якості:
Цілеспрямований, відповідальний, працездатний, чесний, комунікабельний. Високі організаційні можливості. Вмію керувати та працювати з колективом.
Робота з офісними програмами Microsoft Word, Excel. Електронна пошта.
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Вимоги до вакансії
Бажана посада: начальник зміни, начальник цеху, зав. виробництвом, начальник підприємства
Бажаний регіон роботи: Будь-який

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: