Резюме від 24 квітня 2024 Файл

Лариса

Начальник відділу

Вік:
52 роки
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Славіна Лариса
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електрона пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Дата народження: 27.05.1971
Ключові компетенції:
- Успішно створила та ефективно управляла відділом продажу та маркетингу (7,5 років), компанії ТОВ «ТД Юніон Трейд», (інші юр. особи підприємства -ТОВ «Катрін Фарм», ТОВ «Бада Фарм»), розпочавши його з нуля та досягнувши значного зростання доходів підприємства. Дані компанії являються постачальниками препаратів медичного призначення- Бад препаратів, лікувально- косметичної продукції, таких виробників як- ПП «Евро плюс», ТОВ «АКТО», ТОВ «Нюритив», та інших. З самого початку знаю економічні, юридичні, бухгалтерські аспекти, та розуміння від «А» до «Я» продуктів для аптечних мереж та крупних фармацевтичних дистриб'юторів, таких мереж як «АНЦ», ТОВ «БаДМ», ТОВ «Оптима- Фарм», ТОВ «Вента. ЛТД», ПП «Осан», ТОВ «Сандерс Лофт», ТОВ «Фармастор», ТОВ «БАУМ Фарм», ТОВ «Бауер Медікал», та ін. Маю досвід повного ведення якісного менеджменту національних клієнтів за прямими контрактами таких як- ТОВ «РУШ», Корпорація Auchan, сегменту В2В. Володію на рівні ведучого спеціаліста навичками продажів, розумію систему, та структуру фармацевтичного ринку, вмію виявляти потреби та працювати з запереченнями, проводити переговори на різних рівнях, вибудовувати продуктивні відносини із клієнтами та колегами.
- Досвід роботи:
07.06.2016-29.12.2023 – ТОВ «ТД Юніон Трейд» -начальник відділу збуту (маркетингу)
Обв’язки :
- розробка планів співробітництва з дистриб'юторськими аптечними мережами;
- розробка проектів, супровід від «А» до «Я» VIP клієнтів. Маркетингові дослідження, аналіз товарів та конкурентного середовища. Участь у визначенні маркетингових цілей та завдань. Прогнозування обсягів продажу. Позиціювання торгової марки. Твердження асортименту продукції. Визначення та вибір потенційних постачальників. Пошук партнерів із виробництва, ведення переговорів. Робота з дизайн-бюро, агенціями, друкарнями. Розробка дизайну упаковки/POSM. Просування продукту.
- ведення продукту до мережі аптек- специфікації, ТУ, Додатки, дозвільна документація, карточки, макети, інструкції, логістичні дані;
- ведення первинної бухгалтерії 1С (досвід роботи бухгалтером, вільно володію 1С-звітність, склад), повний цикл відвантаження- виробник- отримувач- накладні, ТТН, логістика, акти.

Досягнення:
- значно розширився асортимент продукції ВТМ компанії; - стабільне виконання планів та продажу з 2016 по 2023 рр.. -стабільний зріст доходів компанії; -професійний підхід до виключення потенційно конфліктніх та нестандартних ситуації з поставками, щоб своєчасно скоригувати дії всіх структур та переконатися у безпеці проектів.
- довгострокові відносини з колегами та клієнтами .
Попередній досвід роботи:
ТОВ "Ресурс Придніпров'я"- менеджер з продажу, бухгалтер 1С 2013-2016 рр.; ТзОВ "ТД Континіум Галичина" АЗК WOG- помічник начальника відділу продажу нафтопродуктів 2009-2013 рр.: ТОВ "УТН-Восток" Укртатнафта- відділ продажу нафтопродуктів- спеціаліст по роботі з корпоративними клієнтами 2008- 2009 рр.
Освіта вища:
2008 - 2013: МАУП . Управління та адміністрування. Менеджмент.
Додаткові знання програм: Petrol, SAP, 1C, Excel, Word, MMO, EDIN, просунутий користувач Internet ресурсів
Особисті якості:
Комунікаційні здібності. Відповідальність, порядність, професіоналізм, досвід, цілеспрямованість. Здатність вирішувати найскладніші завдання без емоцій, конструктивно та максимально продуктивно для клієнтів та колег. Оптимізм, позитивність. Відкрита до побудови взаємовигідних партнерств та спілкування.
Додаткова інформація:
Водійске посвідчення, категорії “В” - Хобі- автотуризм Заміжня

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: