Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Сергій

Інженер-технолог, 23 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
46 років
Місто:
Гадяч

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Заступник головного зварника

з 06.2021 по нині (2 роки 10 місяців)
Публічне акціонерне товариство "Харківський котельно-механічний завод", Харків (Енергетика)

Опрацювання та узгодження конструкторської документації на виготовлення котельно-допоміжного обладнання та допоміжних трубопроводів для теплових та атомних електростанцій, що знову будуються, а також підприємств теплових мереж. Розрахунок витрати матеріла. Організація роботи відділу і контроль виконання завдань підлеглими. Рішення виникаючих питань в зварювальному виробництві. Виконання обов'язків головного зварника. Підготовка документації на атестацію зварювальної технології відповідно до європейських стандартів. Розробка технологічної інструкції для зварювання. Розробка операційних технологічних карт. Забезпеченням виготовлення і випуску високоякісної продукції, удосконаленням конструкцій виробів, їх технологічність, високу продуктивність праці. Контроль за розробкою необхідної технічної документації та забезпечення нею виробництво, норм витрат матеріалів, правил технічної експлуатації устаткування та безпечного ведення робіт.

Інженер-технолог

з 03.2021 по 06.2021 (3 місяці)
Публічне акціонерне товариство "Харківський котельно-механічний завод", Харків (Енергетика)

Опрацювання та узгодження конструкторської документації на виготовлення котельно-допоміжного обладнання та допоміжних трубопроводів для теплових та атомних електростанцій, що знову будуються, а також підприємств теплових мереж. Розрахунок витрати матеріла. Рішення виникаючих питань в зварювальному виробництві. Розробка технологічної інструкції для зварювання. Розробка операційних технологічних карт.

Начальник технологічного бюро у відділі головного зварника

з 08.2010 по 03.2021 (10 років 7 місяців)
ДП «ЗАВОД« Електроважмаш », Харків (Машинобудування)

Опрацювання та узгодження конструкторської документації на турбогенератори, гідрогенератори. Розрахунок витрати матеріла. Організація роботи бюро і контроль виконання завдань підлеглими. Рішення виникаючих питань в зварювальному виробництві. Виконання обов'язків головного зварника. Актуалізація норм витрати матеріалів. Авторський нагляд за виготовленням вузлів турбогенераторів, гідрогенераторів. Видача завдання на проектування технологічної оснастки. Узгодження конструкторської документації на технологічну оснастку.

Провідний інженер – технологу відділі головного зварника

з 02.2007 по 08.2010 (3 роки 6 місяців)
ДП «ЗАВОД« Електроважмаш», Харків (Машинобудування)

Розробка технологічних процесів на виготовлення вузлів турбогенераторів, гідрогенераторів. Опрацювання та узгодження конструкторської документації на турбогенератори, гідрогенератори. Розрахунок витрати матеріла. Рішення виникаючих питань в зварювальному виробництві. Видача завдання на проектування технологічної оснастки. Узгодження конструкторської документації на технологічну оснастку.

Інженер - технолог I категорії у відділі головного зварника

з 01.2006 по 02.2007 (1 рік 1 місяць)
ДП «ЗАВОД« Електроважмаш », Харків (Машинобудування)

Розробка технологічних процесів на виготовлення вузлів турбогенератори, гідрогенератори. Опрацювання та узгодження конструкторської документації на турбогенератори, гідрогенератори. Розрахунок витрати матеріла. Рішення виникаючих питань в зварювальному виробництві.

Інженер - технолог II категорії у відділі головного зварника.

з 08.2005 по 01.2006 (5 місяців)
ДП «ЗАВОД« Електроважмаш », Харків (Машинобудування)

Розробка технологічних процесів на виготовлення вузлів турбогенератори, гідрогенератори. Опрацювання та узгодження конструкторської документації на турбогенератори, гідрогенератори. Розрахунок витрати матеріла. Рішення виникаючих питань в зварювальному виробництві.

Освіта

Українська інженерно-педагогічна академія м. Харків.

. Механіко-технологічний факультет, кафедра зварювального виробництва, спеціалізація-технологія та устаткування зварювання., Харків
Вища, з 2000 по 2005 (5 років)

Магістр. Кваліфікація інженер-механік-дослідник.

Харківський Індустріально - педагогічний технікум.

Спеціальність - Професійне навчання. Механізація сільського господарства. Кваліфікація технік - механік - майстер виробничого навчання., Харків
Незакінчена вища, з 1997 по 2000 (3 роки)

Знання і навички

Навички роботи з Internet (Explorer Opera) КОМПАС 2D Вертикаль MS Office (Word Користувач ПК

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: