Резюме від 30 березня 2024

Святослав

Распространитель рекламы

Вік:
32 роки
Місто проживання:
Кам'янське
Готовий працювати:
Дистанційно, Дніпро, Кам'янське

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Администратор социальных сетей

з 01.2018 по нині (6 років 4 місяці)
Я люблю Кам'янське (ЗМІ, медіа)

Знання і навички

Пунктуальність Привітність Комунікабельність Цілеспрямованість Чесність Доброзичливість Здатність до навчання Неконфліктність Дисциплінованість Адаптивність Наполегливість Викладка товару Продаж Висока працездатність Робота із запереченнями Проведення презентацій

Додаткова інформація

Вітаю. Займаюсь розкруткою спільнот нашого міста Кам'янське у фейсбук. Є дві дуже активні групи перша новини спілкування інформаційно розважальний контент. Друга реклама робота продаж. Це спільноти міста Кам'янське. 10 тис учасників в обох групах. Усі люди реальні не боти. Здам свої групи в аренду під будь-яке розміщення інформації або реклами. Ключі від групи не даю, ви надсилайте мені інформацію для опублікування наприклад до Viber. Оплата здельная. Гроші наперед, такі умови розміщення, тільки так ми будемо працювати. Тому якщо комусь цікаво пишить мені на вайбер, на дзвінки відповідати немає колі. Якщо одразу не відповів у повідомленні, то відповім згодом. Усі посилання на групи скіну в вайбер.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Промоутер
Дніпро

Промоутер
Дніпро

Промоутер
Запоріжжя, Дистанційно

Менеджер, адміністратор, промоутер
15000 грн, Київ, Дистанційно

Промоутер
Дніпро

Промоутер
10000 грн, Павлоград, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: