Резюме від 17 квітня 2024 PRO

Любомир

Директор з продажу

Вік:
42 роки
Місто:
Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор з продажу алкогольної продукції Власні торгові марки (ВТМ)

з 10.2020 по 02.2024 (3 роки 4 місяці)
ТОВ "Самсон-ІФ", Івано-Франківськ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

основні обов’язки:
Проведення досліджень ринку збуту, забезпечення ефективної взаємодії з іншими підрозділами компанії( маркетинг, фінансовий, юридичний)планування, організація, постановка цілей та контроль виконання. Виконання планів продажу, Нараховування заробітної плати для торгової команди, по ВТМВиставлення планів продаж для торгових команд Забезпечення продажей ВТМ на територіях Івано-Франківської, Львівської, Тернопільської, Рівненської, Волинської, та Хмельницької областей.
досягнення:
Залучив до співпраці по ВТМ магазини Сільпо у м. Львів та Дрогобич. Розширив асортимент продукції ВТМ Запровадив декларування точок з асортименту ВТМ, та проведення аудиту. Збільшив продажі у 2021 році до 2020 року на 22 %. Змінив систему мотивації для торгових команд. Застосовував знання по соціоніці та фізіогноміці. Запровадив рейтинг для Торгових представників і супервайзерів, за найкраще закриття показників ВТМ. Запровадив мотивацію для торгових команд, на основі сторчека та збільшення середнього СКЮ в торговій точці.

Керівник Івано-Франківського регіонального структурного підрозділу ТОВ

з 09.2018 по 10.2020 (2 роки 1 місяць)
ТОВ Самсон-ІФ, Івано-Франківськ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

основні обов’язки:
Організація роботи і ефективне керівництво всіх відділів з метою досягнення результату.Направлення діяльності персоналу на досягнення високих економічних та фінансових результатів.Застосування заходів щодо забезпечення підприємства кваліфікованими кадрами.Представлення підприємства в органах державної влади і у взаємовідносинах з партнерамиВирішення всі питання в межах наданих йому прав, доручає виконання окремих організаційно-господарських функцій іншим посадовим особам: заступникам керівника, керівникам виробничих підрозділів підприємства.
досягнення:
Оптимізував витрати на складські приміщення.Якісно вирішував конфліктні ситуації з державними органами.Впровадив розширення нової торгової команди.Оптимізував витрати на доставку через перемаршрутизацію.

Начальник відділу активних продаж ТОВ”Галичина-Табак”

з 08.2009 по 08.2019 (10 років)
Галичина-Табак, ТОВ, Івано-Франківськ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

основні обов’язки:
Постановка планів, цілей, завдань та контроль виконання.Маршрутизація торгової команди. Проведення переговорів з ключовими клієнтами.Побудова та навчання команди, мотивація та наставництво СВКонтроль дебіторської заборгованості. Організація, координація, контроль діяльності супервайзерів. Адміністрування та аналіз. Робота з ключовими постачальниками – замовлення товару, акцій. Нараховування заробітної плати для торгової команди
досягнення:
Запускав нові фокусні торгові команди : 1.ТМ “Карпатська джерельна”, 2.ТМ “Державна”, 3. Калуське пиво. Збільшував продажі з 2012 по 2016 рік рік до року в середньому на 10 %. Суттєво збільшив продажі по ВТМ протягом періоду 2014 – 2017 роки .

Головний торговий представник (супервайзер) у відділі активних продаж.

з 05.2007 по 08.2009 (2 роки 3 місяці)
Галичина-Табак, ТОВ, Івано-Франківськ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

основні обов’язки:
Організація, координація, контроль діяльності торгових представників. Виконання планів продажу та досягнення результатів по іншим показникам ефективності роботи. Контроль дебіторської заборгованості. Проведення переговорів з ключовими клієнтами. Побудова та навчання команди, мотивація та наставництво тп. Проведення нарад. Планування, організація, постановка цілей та контроль виконання. Розробка маршрутів. Адміністрування і аналіз. Підбір персоналу.
досягнення:
Збільшення продажей у 2008 році, на 20 %, відносно 2007 року. Розвинув та налагодив роботу на маршрутах в Богородчанському та Коломийському районах Івано-Франківської області.

Торговий представник у відділі збуту та маркетингу м. Івано-Франківськ та Івано-Франківська обл.

з 08.2004 по 05.2007 (2 роки 9 місяців)
Галичина-Табак, ТОВ, Івано-Франківськ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

основні обов’язки:
Встановлення контактів і навики ведення переговорів з клієнтами, розвиток бази клієнтів, забезпечення виконання плану за обсягом продажів, ведення переговорів з клієнтами, презентація продукції, укладення договорів поставки, збір дебіторської заборгованості. Забезпечення високоякісного представлення торгових марок компанії в роздрібній мережі. Підтримування належного товарного запасу та рекомендованих компанії цін. Проведення маркетингових досліджень. Забезпечення якісного мерчандайзингу у торгових точках.
досягнення:
Кращий торговий представник 2006р. При запусках марки сигарет зайняв 1-ше місце за покриття точок.

Освіта

Івано-Франківський національний технічний університет нафти і газу (Івано-Франківськ)

Факультет Управління галузевим та регіональним економічним розвитком, спеціальність"Менеджмент організації"", Івано-Франківськ
Вища, з 2000 по 2005 (5 років)

Львівський технікум промислової автоматики (Львів)

Виробництво електронних та електричних засобів автоматизації, Івано-Франківськ
Середня спеціальна, з 1996 по 2000 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Соціоніка та фізіогноміка(Івано-Франківськ)

2022, 10 місяців

Управлінські компетенції(Івано-Франківськ)

2019, 2 дні

Мистецтво переговорів(Івано-Франківськ)

2018, 2 дні

Техніка ефективної комунікації. Робота з клієнтом.(Івано-Франківськ)

2018, 4 дні

Знання і навички

Висока працездатність Користувач ПК (Word Excel Power Point 1С 8 Поштові програми Уміння аналізувати Планування продажу Управлінські навички Управління командою Ведення переговорів Побудова відділу продажу Стратегічне планування

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Комп'ютерні навички
Користувач ПК (Word, Excel, Power Point, 1С 8, поштові програми, Інтернет).

Водійське посвідчення
Посвідчення водія-категорії В, досвід керування-більше 15 років

Особисті якості
Комунікабельність, цілеспрямованість, дисциплінованість, ініціативність, здатність застосовувати нові знання та навики на практиці, яскраво виражені лідерські якості, вміння ефективно управляти командою, мотивувати на досягнення результату, аналітичні здібності, організація та планування робочого процесу, для кращого комунікації з клієнтом можу візуально визначити його особливості (соціоніка і фізіогноміка).

Захоплення та інтереси
Читання книг , катання на лижах.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: