• Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10470918/

Бухгалтер

Місто проживання:
Чернігів
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Курганська Тетяна Василівна
Дата народження: 1 червня 1977
Сімейний стан: заміжня
Освіта: Вища
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
м. Чернігів

Ціль: Отримання роботи за фахом бухгалтер (дистанційно, за потреби відвідування офісу у м. Києві раз на тиждень).
Освіта:
2006 – 2007 Національний аграрний університет, спеціальність "Облік та аудит", кваліфікація магістр з обліку та аудиту.
2003 – 2004 Чернігівський державний технологічний університет, спеціальність "Облік та аудит", кваліфікація економіст.
1994 – 1997 Чернігівський державний педагогічний інститут ім. Т.Г. Шевченка, спеціальність "історія", кваліфікація вчитель історії.
Досвід роботи:
вересень 2022 – по теперішній час ТОВ «Кратос Маркет» м. Чернігів
Бухгалтер (єдиний). Ведення ТОВ на загальній системі оподаткування платник ПДВ, ФОП 2-3 група. Бухгалтерський облік нарахованої та виплаченої заробітної плати працівникам, облік операцій з покупцями (продаж товару, послуг), облік операцій з постачальниками, облік операцій з ПДВ (виписка та реєстрація податкових накладних, РК покупцям. Облік вхідних ПН), облік та проведення банківських операцій, списання товарів та матеріалів, складання та подання звітності до державних органів. Програма 1С 8 УТП, М.Е.Dос., Кліент-Банк, Кабінет платників податку, MS Offic.

липень 2022 - вересень 2022 ТОВ «Ліки України» м. Чернігів
Бухгалтер. Бухгалтерський облік нарахованої та виплаченої заробітної плати працівникам, (300 чоловік) та подання звітності з заробітної плати до державних органів. Програма 1С 8 ЗУП, 1С-7.7, М.Е.Dос., Кліент-Банк, MS Offic.

березень 2021 - червень 2022 ТОВ «Еко Комфорт групп» м. Чернігів
Бухгалтер. Бухгалтерський облік нарахованої та виплаченої заробітної плати працівникам, облік операцій з ПДВ (виписка та реєстрація податкових накладних, РК покупцям. Облік вхідних ПН), облік та проведення банківських операцій, складання та подання звітності до державних органів (декларація з ПДВ, Об'єднана звітність з ПДФО та ЄСВ). Приблизний документообіг на місяць: податкові накладні від контрагентів ≈ 480 документів, платіжні доручення ≈ 416; контрагентів ≈ 316; нарахування заробітної плати – 95 працівників. Програма 1С 8 УТП, М.Е.Dос., Кабінет платників податку, Кліент-Банк, MS Offic.

вересень 2019 - липень 2020 ТОВ «БУДСЕЙЛ» м. Чернігів
Бухгалтер (єдиний). Бухгалтерський облік нарахованої та виплаченої заробітної плати працівникам, облік операцій з покупцями (продаж товару), облік операцій з постачальниками, облік операцій з ПДВ (виписка та реєстрація податкових накладних, РК покупцям. Облік вхідних ПН), облік та проведення банківських операцій, списання пального, товарів та матеріалів, складання та подання звітності до державних органів. Програма 1С 8 УТП, Арт-Звіт Pro, Кліент-Банк, MS Offic.
червень 2018 - травень 2019 Державне підприємство "Олімпійський навчально-спортивний центр" м. Чернігів
Бухгалтер. Бухгалтерський облік нарахованої та виплаченої заробітної плати працівникам, складання та подання звітності до державних органів. Програма 1С 8Бухгалтери, 1С 8 ЗУП, М.Є.Dос, Кліент-Банк, MS Offic.
лютий 2012 - лютий 2018
ФОП Курганський В.А. (транспортна компанія). м. Чернігів
Бухгалтер (єдиний). Бухгалтерський облік нарахованої та виплаченої заробітної плати працівникам, облік розрахунків з покупцями та постачальниками, складання та подання звітності до державних органів. Програма 1С7, M.E.Doc, Єдине вікно (EDZV).
червень 2010 — лютий 2012
Управління праці та соціального захисту Деснянської районної у місті Чернігові ради.
З червня до вересня 2010 р. спеціаліст відділу бухгалтерії.
Вересень 2010 по березень 2011 р. головний спеціаліст відділу з питань соціального захисту громадян постраждалих після Чорнобильської катастрофи, з березня 2011 по лютий 2012 р. - заступник начальника відділу.
жовтень 2007 - квітень 2010 Дочірнє підприємство "Екотехніка-М" м. Київ.
Бухгалтер з ПДВ та звіряння з контрагентами.
січень 2006 — жовтень 2007 Головне управління юстиції у Чернігівській області.
Фахівець з відділу бухгалтерії. Виконувала функції бухгалтера із заробітної плати. (Нарахування, виплата, розрахунок лікарняних листів, відпусток, звільнень, ін., видача довідок, здавання звітів). Програма "1С-ПРО: Бюджет".
січень 2006 — березень 2007 Деснянська районна рада міста Чернігів.
Спеціаліст загального відділу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: