Адам

Менеджер з продажу, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор соц. мереж

з 02.2024 по 03.2024 (1 місяць)
OsviTech, Дистанційно (Освіта, наука)

Мав досвід роботи у компанії з представлення онлайн занять з різних предметів для дітей та дорослих, а тобто репетиторства. У онлайн школі OsviTech я працював адміністратором соціальних мереж, а саме Telegram. Я знаю всі тонкощі цієї платформи, займався розсилкою реклами, залученням нових клієнтів, консультацією та роботою з щоденною звітністю а також з СРМ системами, такими як Key CRM та Alfa CRM де я вноси відгуки від клієнтів а також записував на уроки. Звісно, що в роботу входила робота із запереченнями, комунікабельність, ввічливість, компетентність.

Менеджер з продажу

з 03.2023 по 02.2024 (11 місяців)
Kover, Дистанційно (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Магазин спеціалізувався на продажі килимів, які мали не лише в наявності у різних розмірах а також виготовленням під любі індиавідуальні розміри. В мої обов'язки входило спілкування з клієнтами (дірект, коментарі) та продаж, який розділяв такі етапи:
1. Привітання
2. Виявлення потреби клієнта
3. Пропрацювання заперечень (наприклад: дорого, я подумаю...)
4. Оформлення замовлення через СРМ систему (Key CRM)
5. Ведення щоденної звітності (володію Excel, Google таблицями )
З ключових правил були: грамотна українська мова (ведення розмови), дотримання субординації з клієнтами, знання товару, професіоналізм, правильний прорахунок по індивідуальним замірам клієнта, перевірка наявності килимів, швидкість відповіді.

Знання і навички

  • Неконфліктність
  • Комунікабельність
  • Відповідальність
  • Користувач пк
  • Грамотна усна та письмова мова
  • Ведення CRM
  • Здатність до навчання
  • Робота із запереченнями
  • Активна життєва позиція

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Я вмотивована та повна ентузіазму людина, яка прагне знайти посаду у віддаленому робочому середовищі. Маючи за плечима певний досвід роботи, як зазначено в моєму резюме, я готовий відкрити нові можливості та продемонструвати свою здатність швидко навчатися та адаптуватися до нових викликів.

Що мене вирізняє, так це моя невгамовна жага росту та розвитку. Я процвітаю, постійно намагаючись навчатися та вдосконалюватися, будь то оволодіння новими навичками, дослідження інноваційних ідей чи впровадження нових технологій. Я вважаю, що ключ до успіху полягає в тому, щоб ніколи не стояти на місці, а завжди прагнути розвиватися та розширювати свої можливості.

Дистанційна робота мені подобається, тому що вона дає змогу збалансувати професійне та особисте життя, забезпечуючи чудові результати. Я в захваті від перспективи приєднатися до динамічної команди, де я можу вкласти свою енергію, ентузіазм і бажання вчитися, не виходячи з дому.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: