Резюме від 20 лютого 2024

Оксана

Асистент менеджера з продаж (маркетинг), HR-менеджер, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Діловод

з 10.2011 по 07.2015 (3 роки 9 місяців)
Державна служба, Тернопіль (Державні організації)

Діловодство, звітність

Освіта

Університет державної фіскальної служби України

Юрисприденція
Вища, з 2007 по 2011 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Курс «Instagram-маркетолог, курс «prodvigator.target», курс «Як стати бар’єром», курс «10 кроків для початку власної справи»

2021, 4 місяці, 2023 1 місяць
Сертифікат

Знання і навички

Пунктуальність Відповідальніть Комунікабельність Здатність до навчання Адаптивність Комунікативні навички Професійна етика Аналітичне мислення Робота в команді Організаторські здібності Багатозадачність

Знання мов

Португальська — початковий

Додаткова інформація

Люблю маркетинг і розуміння, що завжди є щось, що можна вдосконалити. Я відповідальний діловод, можу вести звітність, складати договори, ефективно кумунікувати з великою кількістю людей. Ввічлива, пунктуальна. Люблю багато навчатись, читати. Для мене важливо гарний колектив і його атмосфера, фірма чи товар і його якість, «продаж для людей», а не «продажа для продажі». Є досвід рекрутера, копірайтера, адміністратора благодійного проекту по NFT з художниками (займалася пошуком людей для проекту, забезпечувала комунікацію між членами команди, відповідала за копірайтерів та перекладачів, при необхідності виконувала роль копірайтера).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: