Резюме від 22 березня 2024

Олександр

Директор підприємства, 30 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Павлоград
Готовий працювати:
Дистанційно, Павлоград

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 09.2022 по нині (1 рік 8 місяців)
ФОП Вояковський О.О., Павлоград (Краса, фітнес, спорт)

Керівник Центру Кінезіотерапії Dorsum. Відповідальний за управління установою, проведення закупівель обладнання, формування команди, ведення бухгалтерського обліку, досягнення поставлених цілей, координацію закупівель, розробку та затвердження рекламних кампаній, а також створення системи оплати праці та мотиваційних заходів.

Директор

з 08.2021 по 05.2022 (9 місяців)
Цитрус, Павлоград (Роздрібна торгівля)

Позиція директора магазину, включає в себе виконання плану роботи магазину, набір та навчання персоналу, організацію замовлення товарів, прийняття поставок, складання звітів щодо виконання плану обсягів товарів. Також відповідає за аналіз ринку та конкурентів та проведення роботи в програмі 1С.

Директор

з 05.2021 по 07.2021 (2 місяці)
Moyo, мережа магазинів, Дніпро (Роздрібна торгівля)

Організація відкриття нового магазину із нульового рівня, включаючи прийом товару, розкладання асортименту, тренування персоналу та оптимізацію роботи магазину. Виконання стратегії розвитку, набір та навчання персоналу, управління замовленнями товарів, моніторинг прийому та розподілу товарів, звітність за виконанням плану обсягів товарів. Аналіз ринкової ситуації та конкурентної діяльності. Використання програмного забезпечення 1С для ефективного управління.

Заступник Директора

з 08.2019 по 04.2021 (1 рік 8 місяців)
Алло, Павлоград (Роздрібна торгівля)

аступник директора магазину відповідає за реалізацію плану діяльності закладу, включаючи набір та тренування персоналу, організацію замовлення товарів, координацію процесу прийняття та розміщення товарів на полицях. Також відбувається ведення звітності з обсягів товарообороту та аналіз ринкових та конкурентних трендів. Всі ці завдання виконуються з використанням програмного забезпечення 1С.

Менеджер з персоналу

з 09.2017 по 09.2018 (1 рік)
Raben Group, Варшава (Транспорт, логістика)

Управління персоналом. Навчання нових працівників, слідкування за виконанням плану на день - місяць.

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office Пользователь Internet MS PowerPoint MS Outlook Internet Explorer Email Outlook Express MS Access Google Chrome Веб-браузеры Adobe Photoshop After Effects Figma

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий
  • Японська — початковий

Додаткова інформація

5 років управління персоналом, 6 років досвіду в роздрібній торгівлі, а також практика в сфері дизайну та контент-креативу. Здійснив успішне стартап-підприємство, включаючи розробку бізнес-плану, обладнання, дизайн інтер'єру, найм та управління персоналом, а також розробку та реалізацію рекламної кампанії.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: