Олексій

Шеф-кухар, 70 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Вік:
30 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф,Шеф-кухар

з 06.2024 по 06.2025 (1 рік)
INCH, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 08.2022 по 06.2024 (1 рік 10 місяців)
кафе Обійми, Полтава (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація, координація, контроль роботи свого персоналу та підрозділу ;
Безперебійна та налагоджена робота кухні;
Контроль дотримання стандартів та технологічних карт;
Проведення інвентаризації;
Ведення звітної документації

Шеф кухар

з 04.2022 по 06.2022 (2 місяці)
ресторан Purmarili, Світловодськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладу
Пропрацювання меню
Набір персоналу та навчання
Постановка всіх технологічних процесів
Розроблення кухні та закупівля обладнання

Су-шеф

з 04.2021 по 02.2022 (10 місяців)
Villa tartufo, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація робочого місця
Робота на відкритій кухні за технологічними картами
Обслуговування гостей за затвердженими стандартами
Планування, замовлення, контроль залишків
Виконання вимог санітарних норм та внутрішніх нормативних документів
Участь у планових санітарно-епідеміологічних заходах

Су-шеф

з 11.2019 по 12.2021 (2 роки 1 місяць)
той самий Баранчик, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботи закріплених процесів кухні;
Контроль якості і термінів приготування страв згідно з технологічних карт;
Підготовка заявок на закупівлю продуктів;
Контроль чистоти;
Розвиток професіоналізма команди поварів.

Кухар

з 05.2019 по 11.2019 (6 місяців)
шоті пакр, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка та готування страв згідно з меню закладу ( гарячий цех).
Забезпечення високої якості та свіжості продукції.
Дотримання вимог щодо гігієни та безпеки праці.
Ведення обліку та контроль за складом продуктів.
Співпраця зі всіма членами команди для забезпечення ефективної роботи кухні.

Су-шеф

з 01.2019 по 05.2019 (4 місяці)
кафе Тісто, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Контролювати якість страв, що видаються з усіх процесів до затверджених стандартів;
Забезпечувати виконання стандарту відкриття та закриття робочої зміни;
Організовувати, координувати та контролювати роботу виробничого персоналу свого підрозділу;
Займатись обліком, переобліком та закупівлею товарів;
Виконувати доручення Шеф-кухаря.

Кухар

з 10.2017 по 12.2018 (1 рік 2 місяці)
кувшин, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Прийшов помічником кухаря,став старшим зміни
Організація та контроль процесу приготування страв, забезпечення їх якості та своєчасності;
Координація роботи кухні та забезпечення високої продуктивності команди;
Ведення контролю над виробничими запасами та замовленням необхідних інгредієнтів;
Дотримання стандартів гігієни та безпеки праці на кухні.

Знання і навички

  • Адаптивність

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: