• Файл

Андрій

Шеф-повар

Вік:
37 років
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме від 22.02.2024

Балачан Андрій Ігорович

Повна зайнятість
Вік: 36
Місто: Одеса

Досвід роботи:

-2006-2007 -"Затока" ресторан Оазіс-кухар холодного цеху;
-2007-2009 – "Ірландський паб" Дерибасівська 13- мангальщик;
-2009-2012 – ресторан "Тет-о-тет" м.Вознесенськ – кухар універсал;
-2012-2016 - ресторан "Crab House" вул.Дерібасьвська 13 – кухар універсал;
-2016-2019 – "Ірландський паб" Дерибасівська 13 –кухар універсал, старший зміни;
-2019-2022- Frapoli 21 , Троїцька 34 – шеф-кухар;
-організації щоденного постачання свіжих продуктів для закладів харчування: "Ірландський паб","Crab House", Frapoli 21, Wine&Pillow

Освіта:

-Вище морське училище №26 за спеціальністю кухар- п*ятого розряду.

Навички:

• Організація та контроль процесів кухні;
• організація щоденних кухонних процесів 6 підлеглих;
• проводити співбесіди, наймати і вчити нових співробітників;
• складати тижневі меню на зимово-весняний і літньо-осінній періоди року;
• контроль за технологією приготування і якістю страв;
• контроль і підтримка санітарних норм;
• контроль якості вхідної продукції відповідно до стандартів компанії;
• участь в розробці нових страв;
• Складання калькуляційних карт.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: