Сайт пошуку роботи №1 в Україні
- Файл
Андрій
Шеф-повар
- Вік:
- 37 років
- Місто:
- Одеса
Контактна інформація
Шукач вказав телефон .
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10487327/
Завантажений файл
Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.
Резюме від 22.02.2024
Балачан Андрій Ігорович
Повна зайнятість
Вік: 36
Місто: Одеса
Досвід роботи:
-2006-2007 -"Затока" ресторан Оазіс-кухар холодного цеху;
-2007-2009 – "Ірландський паб" Дерибасівська 13- мангальщик;
-2009-2012 – ресторан "Тет-о-тет" м.Вознесенськ – кухар універсал;
-2012-2016 - ресторан "Crab House" вул.Дерібасьвська 13 – кухар універсал;
-2016-2019 – "Ірландський паб" Дерибасівська 13 –кухар універсал, старший зміни;
-2019-2022- Frapoli 21 , Троїцька 34 – шеф-кухар;
-організації щоденного постачання свіжих продуктів для закладів харчування: "Ірландський паб","Crab House", Frapoli 21, Wine&Pillow
Освіта:
-Вище морське училище №26 за спеціальністю кухар- п*ятого розряду.
Навички:
• Організація та контроль процесів кухні;
• організація щоденних кухонних процесів 6 підлеглих;
• проводити співбесіди, наймати і вчити нових співробітників;
• складати тижневі меню на зимово-весняний і літньо-осінній періоди року;
• контроль за технологією приготування і якістю страв;
• контроль і підтримка санітарних норм;
• контроль якості вхідної продукції відповідно до стандартів компанії;
• участь в розробці нових страв;
• Складання калькуляційних карт.
Балачан Андрій Ігорович
Повна зайнятість
Вік: 36
Місто: Одеса
Досвід роботи:
-2006-2007 -"Затока" ресторан Оазіс-кухар холодного цеху;
-2007-2009 – "Ірландський паб" Дерибасівська 13- мангальщик;
-2009-2012 – ресторан "Тет-о-тет" м.Вознесенськ – кухар універсал;
-2012-2016 - ресторан "Crab House" вул.Дерібасьвська 13 – кухар універсал;
-2016-2019 – "Ірландський паб" Дерибасівська 13 –кухар універсал, старший зміни;
-2019-2022- Frapoli 21 , Троїцька 34 – шеф-кухар;
-організації щоденного постачання свіжих продуктів для закладів харчування: "Ірландський паб","Crab House", Frapoli 21, Wine&Pillow
Освіта:
-Вище морське училище №26 за спеціальністю кухар- п*ятого розряду.
Навички:
• Організація та контроль процесів кухні;
• організація щоденних кухонних процесів 6 підлеглих;
• проводити співбесіди, наймати і вчити нових співробітників;
• складати тижневі меню на зимово-весняний і літньо-осінній періоди року;
• контроль за технологією приготування і якістю страв;
• контроль і підтримка санітарних норм;
• контроль якості вхідної продукції відповідно до стандартів компанії;
• участь в розробці нових страв;
• Складання калькуляційних карт.
Інші резюме цього кандидата
Схожі кандидати
-
Шеф-повар
Одеса -
Шеф-кухар, керуючий
45000 грн, Одеса, Яремче , ще 4 міста -
Технолог харчового виробництва, шеф-кухар
55000 грн, Одеса, Київ , ще 2 міста -
Шеф-повар
60000 грн, Одеса -
Шеф-повар
Одеса -
Шеф-повар
Одеса