Резюме від 24 квітня 2024

Svitlana

Шеф-кухар, керуючий, 45 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
34 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Буковель, Васильків, Затока, Київ, Коблеве, Кодима, Львів, Мукачево, Одеса, Яремче

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 12.2023 по нині (4 місяці)
Marika, Драгобрат (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-повар

з 03.2023 по 10.2023 (7 місяців)
Садыба на Кодыме, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню
Плануаання кухні
Подбор і навчання персоналу
Введення документації
Розробка технологічних карт
Забезпечення всій роботи кухні

Су-шеф шеф

з 01.2022 по 01.2023 (1 рік)
villa del re, Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)

Забеспечення роботи кунхні
Прийом і замовлення товару
Контроль і видача блюд
Створення технологічних карт

Кухар

з 09.2021 по 01.2022 (4 місяці)
Наші люди, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)

Приготовлений блюд согласно технологических карт.

Управляющий ресторана

з 05.2021 по 08.2021 (3 місяці)
База отдыха " касабланка", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття двох закладів у різному напрямку на території бази , з нуля.

Шеф-кухар

з 03.2021 по 02.2022 (11 місяців)
Greenly, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Создание тех карт
Обучение и подбор персонала
Подбор поставщиков
Введение сопутствующей документации
Разработка меню
Повышение среднего чека

Шеф-кухар , керуючий

з 05.2018 по 10.2019 (1 рік 5 місяців)
Вероника, Затока (Отель, ресторан)

Управлениие и постановка всей роботы ресторана

Керуючий

з 09.2016 по 03.2019 (2 роки 6 місяців)
stereo, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Витяг компанії з мінусів
Повний ребрендинг

Керуючий

з 05.2016 по 02.2019 (2 роки 9 місяців)
Солоха, Одеса (Отель, ресторан)

Обеспечение всей роботы ресторана

Знання і навички

Креативность Висока працездатність Приготування гарячих страв Приготування холодних страв Комунікабельність Здатність до навчання Українська кухня Європейська кухня Готування піци Готування на мангалі Італійська кухня

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

В резюме не указан весь опыт работы и рекомендации, при надобности предоставлю.
Общий опыт в сфере ресторанного бизнеса 14лет, 10 из них на руководящих должностях.
Опыт на таких кухнях:
Украина, Италия, Израиль, Италия, Индия, Япония, Азия,Мексика, Грузия.
Также разнообразный фьюжн
Кондитерские изделия.
Запуск новых проектов , разовая постановка работы, разработка и подборка меню.
Ребрендинг.

Нахожусь в поиске любой работы.Рассмотрю любые варианты, готова к переезду в любой город,с удовольствием поделюсь своим интересным и не маленьким опытом) звоните буду рада сотрудничеству.
PS:
Оставляю доп номер телефона
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: