Svitlana
Шеф-кухар, керуючий, 55 000 грн
- Розглядає посади:
- Шеф-кухар, керуючий, Адміністратор кафе, Керуючий рестораном
- Вид зайнятості:
- повна, неповна
- Вік:
- 35 років
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Затока, Київ, Коблеве, Одеса, Яремче
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/7433375/
Досвід роботи
Шеф-кухар
з 06.2024 по нині
(10 місяців)
Добрый хутор, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Управляла роботою кухні, розподіляля обов'язки між персоналом, контролювала якість та кількість готових страв. Розробляла нові рецепти, впроваджувала інноваційні кулінарні ідеї та оптимізувувала процес приготування страв. Забезпечувала дотримання стандартів безпеки та санітарії на кухні, що дозволило підвищити рівень задоволеності клієнтів та зменшити витрати на продукти.
Планування та організація роботи кухні
Розробка та впровадження кулінарних рецептів
Керівництво персоналом кухні та координація роботи кухарської бригади
Контроль якості та відповідність стандартам готових кулінарних страв
Управління інгредієнтами та сировиною для кулінарних страв
Ведення документації та звітності про кулінарне виробництво
Планування та організація заходів з реклами та продажу кулінарних страв
Навчання та підтримка персоналу з питань кулінарії
Розробка нових кулінарних страв та технологічних процесів
Дотримання санітарних та гігієнічних норм на кухні
Шеф-повар
з 12.2023 по нині
(1 рік 4 місяці)
Marika, Драгобрат (Готельно-ресторанний бізнес)
Запуск роботи кухні
Запуск шведської лінії
Підбір команди
Ведення супутньої документації
Робота с постачальниками
Шеф-повар
з 03.2023 по 10.2023
(7 місяців)
Садыба на Кодыме, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню
Плануаання кухні
Подбор і навчання персоналу
Введення документації
Розробка технологічних карт
Забезпечення всій роботи кухні
Су-шеф шеф
з 01.2022 по 01.2023
(1 рік)
villa del re, Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)
Забеспечення роботи кунхні
Прийом і замовлення товару
Контроль і видача блюд
Створення технологічних карт
Кухар
з 09.2021 по 01.2022
(4 місяці)
Наші люди, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Приготовлений блюд согласно технологических карт.
Управляющий ресторана
з 05.2021 по 08.2021
(3 місяці)
База отдыха " касабланка", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття двох закладів у різному напрямку на території бази , з нуля.
Шеф-кухар
з 03.2021 по 02.2022
(11 місяців)
Greenly, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Создание тех карт
Обучение и подбор персонала
Подбор поставщиков
Введение сопутствующей документации
Разработка меню
Повышение среднего чека
Шеф-кухар , керуючий
з 05.2018 по 10.2019
(1 рік 5 місяців)
Вероника, Затока (Готельно-ресторанний бізнес)
Управлениие и постановка всей роботы ресторана
Керуючий
з 09.2016 по 03.2019
(2 роки 6 місяців)
stereo, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Витяг компанії з мінусів
Повний ребрендинг
Керуючий
з 05.2016 по 02.2019
(2 роки 9 місяців)
Солоха, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Забеспечення роботи всіх напрямків у ресторані
Знання і навички
- Водійські права кат. B
- Креативность
- Висока працездатність
- Приготування гарячих страв
- Приготування холодних страв
- Комунікабельність
- Здатність до навчання
- Українська кухня
- Європейська кухня
- Готування піци
- Готування на мангалі
- Італійська кухня
- Чесність
- Приготування страв
- Неконфліктність
- Готування суші
- Розробка меню
- Складання технологічних карт
- Пунктуальність
- Доброзичливість
Знання мов
- Англійська — середній
- Українська — вільно
Додаткова інформація
В резюме не указан весь опыт работы и рекомендации, при надобности предоставлю.
Общий опыт в сфере ресторанного бизнеса 14лет, 10 из них на руководящих должностях.
Опыт на таких кухнях:
Украина, Италия, Израиль, Италия, Индия, Япония, Азия,Мексика, Грузия.
Кондитерские изделия.
Запуск новых проектов , разработка и подборка меню.
Ребрендинг.
Проведение аудита.
Если вашему ресторану, кафе, мафу нужно новое дыхание звоните)
Нахожусь в поиске любой работы.Рассмотрю любые варианты, готова к переезду в любой город,с удовольствием поделюсь своим интересным и не маленьким опытом) звоните буду рада сотрудничеству.
PS:
Оставляю доп номер телефона
[
Схожі кандидати
-
Директор, управляющий, зам. директора, начальник отдела, руководитель
Одеса, Чорноморськ, Південне (Одеська обл.) -
Керуючий, заступник, управляючий, директор, начальник, менеджер, ресторатор
Київ, Вінниця , ще 8 міст -
Директор з продажу, керівник напрямку, комерційний директор
Київ, Дніпро , ще 4 міста -
Керівник (ІТ), Chief technical officer, Support Team Lead, Head IT
Київ, Вінниця , ще 3 міста -
Head of division, керівник (ІТ), директор
Київ -
Управляющий, руководитель, начальник отдела
Одеса, Дистанційно