Svitlana
Шеф-кухар, керуючий, 45 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 34 роки
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Буковель, Васильків, Затока, Київ, Коблеве, Кодима, Львів, Мукачево, Одеса, Яремче
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/7433375
Досвід роботи
Шеф-повар
з 12.2023 по нині
(4 місяці)
Marika, Драгобрат (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 03.2023 по 10.2023
(7 місяців)
Садыба на Кодыме, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка меню
Плануаання кухні
Подбор і навчання персоналу
Введення документації
Розробка технологічних карт
Забезпечення всій роботи кухні
Су-шеф шеф
з 01.2022 по 01.2023
(1 рік)
villa del re, Мукачево (Готельно-ресторанний бізнес)
Забеспечення роботи кунхні
Прийом і замовлення товару
Контроль і видача блюд
Створення технологічних карт
Кухар
з 09.2021 по 01.2022
(4 місяці)
Наші люди, Київ (Гостинично-ресторанный бизнес)
Приготовлений блюд согласно технологических карт.
Управляющий ресторана
з 05.2021 по 08.2021
(3 місяці)
База отдыха " касабланка", Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття двох закладів у різному напрямку на території бази , з нуля.
Шеф-кухар
з 03.2021 по 02.2022
(11 місяців)
Greenly, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Создание тех карт
Обучение и подбор персонала
Подбор поставщиков
Введение сопутствующей документации
Разработка меню
Повышение среднего чека
Шеф-кухар , керуючий
з 05.2018 по 10.2019
(1 рік 5 місяців)
Вероника, Затока (Отель, ресторан)
Управлениие и постановка всей роботы ресторана
Керуючий
з 09.2016 по 03.2019
(2 роки 6 місяців)
stereo, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Витяг компанії з мінусів
Повний ребрендинг
Керуючий
з 05.2016 по 02.2019
(2 роки 9 місяців)
Солоха, Одеса (Отель, ресторан)
Обеспечение всей роботы ресторана
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — середній
- Українська — вільно
Додаткова інформація
В резюме не указан весь опыт работы и рекомендации, при надобности предоставлю.
Общий опыт в сфере ресторанного бизнеса 14лет, 10 из них на руководящих должностях.
Опыт на таких кухнях:
Украина, Италия, Израиль, Италия, Индия, Япония, Азия,Мексика, Грузия.
Также разнообразный фьюжн
Кондитерские изделия.
Запуск новых проектов , разовая постановка работы, разработка и подборка меню.
Ребрендинг.
Нахожусь в поиске любой работы.Рассмотрю любые варианты, готова к переезду в любой город,с удовольствием поделюсь своим интересным и не маленьким опытом) звоните буду рада сотрудничеству.
PS:
Оставляю доп номер телефона
[
Схожі кандидати
Руководитель отдела снабжения, директор, заместитель директора, начальник
45000 грн, Одеса
Керівник, заступник керівника підприємства, виконавчий директор, операційний директор
Київ
Директор, заступник директора, начальник відділу, регіональний керівник
Київ
Директор, управляющий, заместитель директора, начальник службы безопасности
Київ
Директор, зам. директора, начальник СБиО, старший менеджер, руководитель
25000 грн, Київ
Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно