Резюме від 17 квітня 2024

Олександр

Керівник відділу продажу

Вік:
28 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділу продажу, комерційний директор

з 01.2021 по 12.2023 (2 роки 11 місяців)
KingParts (Автобізнес та автосервіс)

Керівник відділу продажу

з 03.2020 по 12.2020 (9 місяців)
EnjoyCars, Київ (Автобізнес та автосервіс)

Одному із працівників з попередньої компанії домовились вистроїти відділ продажів із системою KPI, новою CRM, новою системою мотивації і т.д. В той час нас якраз настигла пандемія, але вистроїти відділ продажів послуг компанії вдалося не дивлячись на це.

Керівник відділу продажу

з 11.2018 по 02.2020 (1 рік 3 місяці)
WinWinCars, Київ (Автобізнес та автосервіс)

Успішно пройшов до компанії на посаду менеджера з продажу послуг B2C. За декілька місяців праці та успішного виконання планів продажу зайняв посаду TeamLeader, далі з даної посади очолив відділ продажів, який в подальшому був повністю оновлений. Набрано новий персонал, проведена реструктуризація компанії, кожен співробітник проходив навчання разом зі мною. Так як це була моя команда та моя відповідальність перед власником бізнесу.

Менеджер з продажу фінансових послуг

з 01.2017 по 03.2018 (1 рік 2 місяці)
Бізнес унікум, Київ (Фінанси, банки, страхування)

Розвиток навичок телефонної комунікації з клієнтом. Розвиток навичок та технік продажів не тільки фінансових послуг, а і послуг в цілому.

Освіта

Держаний Університет Телекомунікацій

Телекомунікації. Інженер електрозвʼязку, Київ
Вища, з 2012 по 2018 (6 років)

Знання і навички

Саморозвиток Уміння аналізувати Управлінські навички Побудова відділу продажу Планування продажу Впровадження системи KPI Ведення переговорів Ведення CRM Управління командою Продаж B2C Продаж B2B Знання будови автомобіля Продаж автозапчастин Підбір автозапчастин Продаж автомобілів

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Також крім основних обовʼязків на попередніх місцях праці, брав участь у створенні відео контенту для клієнтів, створення навчальної бази у вигляді навчальних вебінарів для майбутніх працівників. Проведення страт. сесій, тімбілдінгів, тренінгів на цілий день. Виконував обовʼязки операційного директора, про що можу розповісти додатково при зустрічі. Перекази коштів за кордон, інкасування, вирішення конфліктних ситуацій з клієнтами.
Я не маю страху перед продажами особисто, не тільки через відділ продажів, проте в цьому повинна бути і відсутня втрата ефективності.
Моїм хоббі далі залишаються автомобілі, тому поєднуючи ці два напрямки діяльності виходить досить непоганий ККД.
Маю бажання навчатись і надалі, розвивати додаткові навички, та отримувати нові виклики.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: