Резюме від 27 лютого 2024 Файл

Ганна

Блогер, копірайтер, стиліст, візажист, акторка, контент-редактор, психолог, вокаліст

Вік:
28 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Островська Ганна Василівна
Бажаний дохід: +/- 50000 грн/місяць, обговорюється
Номер телефона: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Місце проживання: м. Вінниця, Україна

Досвід роботи:
• З липня 2014 року і до сьогодні: займаюсь розпивом нішевої та люксової парфумерії. У 2014-2017 роках вела текстовий парфумерний блог. Також у цей час проводила майстер-класи на парфумерну тему (Як обрати свій ідеальний аромат, навчала, як розбиратись у складових парфумів, класифікації ароматів, парфумерні композиції тощо). У мої обов’язки входило: купівля парфумів, складання опису, спілкування з клієнтами онлайн і офлайн, підбір парфумерного гардеробу. Майстер-класи по підбору парфумів.
• З червня по грудень 2016 року офіційно перебувала на посаді інженера-кошторисника на підпириємстві ТОВ «Вектор». Паралельно займалась пошуком необхідної інформації щодо закупівель матеріалів, участі у тендерах та ін.
• У липні 2016 року закінчила курси візажиста у школі макіяжу «Колібрі». Довгий час колекціоную косметику і освоюю різні техніки макіяжу. Після закінчення курсів практикувала (моделі і клієнти) у якості візажиста. Маю базові знання з мистецтва макіяжу, можу вести курси макіяжу для себе.
• У 2017-2018 роках займалась продажем елітної американської та європейської косметики через інтернет , була в т.ч. баєром. Займалась такими брендами, як Anastasia Beverly Hills, Jeffree Star, Lime Crime, Hourglass, Bobbi Brown, KVD Vegan Beauty, Natasha Denona, Sephora тощо. Завдяки практиці візажиста, маю пізнання у цій сфері, можу рекомендувати текстури, відтінки, різновиди косметики, можу підібрати індивідуальний косметичний гардероб.
• У з липня по травень 2022 р. працювала асистентом стиліста. У мої обовєязки входило: створення контенту для телеграм-каналу та інстаграм, публікація, створення контент-плану, створення презентацій та гайдів, електронних енциклопедій, кураторство навчальних груп.
• У лютому 2023 року закінчила курси стиілста одягу від «Hanna Style Workshop», нині є практикуючим стилістом. У мої обов’язки входять: розбір гардеробу, шопінг-супроводження, ведення семінарів, створення гайдів і презентацій. Була співзасновницею проекту "Хочу жити" у колаборації з відомою вінницькою фотографинею. Тренер фестивалю "Живи", що існує у Вінниці з 2009 року.

Освіта:
• З вересня 2023 р. здобуваю магістра у Вінницькій академії безперервної освіти за спеціальністю «Психолог. Викладач навчального закладу».
• У лютому 2023 р. закінчила курси стиліста «Сама-Стиль» у «Hanna Style Workshop».
• У 2018 р. закінчила ВТЕІ КНТЕУ за спеціальністю «Міжнародна економіка»
• У 2016 р. закінчила курси з візажу у школі макіяжу «Колібрі».

Навички:
• Базове володіння ПК
• Володіння мовами: російська – рівень носія, українська – рівень носія, англійська – Pre-Intermediate.
• Володію знаннями в області парфумерії, візажу, стилістики одягу, психології, вмію втілювати їх на практиці (в т.ч. на собі).
• Можу пояснити зрозумілою мовою, що таке контуринг, і чому він залишився у віках, як і в цілому естетика сімейки Кім, чому натуральна краса врятує світ, і як поєднати моду на натуральність з особливостями твоєї зовнішності.
• Лаконічність у виконанні поставлених задач, скрупульозність, відповідальність, пунктуальність, прагнення розвитку і здобуття нових знань та навичок.
• Уміння налагодити комунікацію з оточуючими.

Додатково:
http://parfannet.blogspot.com/ - блог про парфумерію (2014-2017 р).
Перша базова вища освіта - ВТЕІ КНТЕУ, Міжнародна економіка. Більше 10 років займаюсь розпивом парфумерії. У 2014-2017 роках вела парфумерний блог. У 2016 закінчила курси візажиста. На початку 2023 закінчила курси стиліста. Близько 8 років займалась професійно вокалом, відвідувала акторську студію. Наразі отримую другу вищу освіту у ВАБО - "Психолог. Викладач вищого навчального закладу". Відмінно володію українською і російською, як усно, так і на письмі, також був досвід копірайтингу.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: