Резюме від 27 лютого 2024 PRO

Андрій

Керівник відділу продажу, проєктний менеджер, 60 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Дистанційно, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник відділу продажу

з 10.2019 по 10.2023 (4 роки)
Imaris, Харків (Маркетинг, реклама, PR)

Робочі завдання (як менеджера): обробляв вхідні заявки на послуги інтернет маркетингу та WEB-розробки, заповнював з клієнтами детальні брифи для подальшої підготовки комерційних пропозицій, проводив онлайн та особисті зустрічі з клієнтами, працював з базою колишніх клієнтів (вихідні дзвінки з метою поновлення співпраці), готував договори та технічні завдання, готував щотижневі та щомісячні звіти з ефективності роботи відділу продажів, працював з продажем послуг компанії через UpWork на закордонні ринки.
Робочі завдання (як керівника відділу): планував роботу відділу, приймав участь у нарадах з відділом маркетингу для формування маркетингової стратегії та залучення необхідної кількості вхідних лідів для виконання плану продажів, спільно з відділом HR розробляв та впроваджував систему фінансової мотивації співробітників, проводив адаптацію нових співробітників у відділ, проводив навчання менеджерів відділу для підвищення ефективності роботи, контролював виконання робочих завдань та показників успішності роботи менеджерів, спільно з відділом менеджерів та відділом маркетингу працював над покращення клієнтського досвіду.
Досягнення: щомісячно виконував план продажів не менше ніж на 80%, найбільше виконання плану 167%; підписав більше 10 контрактів з зарубіжними клієнтами; готував та підписував контракти з середнім чеком більше 10 000 $; розробив і запровадив систему фінансової мотивації відділу продажів; систематизував роботу та запровадив звітність відділу продажів.

Менеджер з холодних продажів

з 07.2019 по 09.2019 (2 місяці)
TrendLine, Харків (Маркетинг, реклама, PR)

Робочі завдання: знаходив потенційних клієнтів в інтернеті, проводив холодні дзвінки з метою призначити зустріч, готував комерційні пропозиції клієнтам.
Досягнення: відсутні

Менеджер з продажу

з 02.2019 по 06.2019 (4 місяці)
HR агенція Sohina Consulting, Харків (Пошук персоналу, HR)

Робочі завдання: обробляв вхідні заявки на послуги підбору персоналу, заповнював з клієнтами детальний бриф для подальшого створення вакансії рекрутерами компанії, готував та підписував договори з клієнтами, проводив онлайн та особисті зустрічі з клієнтами, працював з базою колишніх клієнтів (вихідні дзвінки з метою поновлення співпраці).
Досягнення: збільшив середній чек за підбір одного співробітника на 35%, вперше в історії компанії підписав контракт на підбір топ-менеджера у велику закордонну компанію, приймав участь у перекладі договору та відкритті валютного рахунку для співпраці.

Керівник відділу WEB-дизайну та розробки

з 07.2018 по 12.2018 (5 місяців)
SEOSolution, Харків (Маркетинг, реклама, PR)

Робочі завдання: обробляв вхідні заявки на послуги дизайну та розробки з повним процесом продажу, виконував функції менеджера проекту для всіх клієнтів відділу, планував задачі та робоче завантаження відділу (1 дизайнер, 2 back-end, 2 front-end), контролював виконання робочих завдань відділом, готував звіти по ефективності роботи відділу та проводив щомісячні мітинг-звіти з керівником компанії.
Досягнення: зменшив середнє відхилення від строків здачі проекту з 4 тижнів до 1 тижня, відділ одночасно підтримував роботу більше 20 сайтів, при цьому постійно розробляли 1-2 новых сайти щомісяця.

Менеджер з продажу

з 07.2016 по 07.2018 (2 роки)
SEOSolution, Харків (Маркетинг, реклама, PR)

Робочі завдання: обробляти вхідні заявки на послуги інтернет маркетингу (дзвінки, месенджери, ел. пошта, особисті зустрічі з клієнтами), виявляти потреби та готувати комерційні пропозиції, закривати угоди з клієнтами, оформлювати договори та технічні завдання з клієнтом, передавати нових клієнтів для подальшої роботи менеджеру з ведення клієнтів;
Досягнення: щомісячно виконував план продажів не нижче ніж на 85%, підписав близько 10 клієнтів з чеком вище 3000$, вивчив основні технології налаштування SEO, SMM, Target, Google Ads, Google Analytics для ведення переговір з клієнтами з позиції єксперта.

Рекрутер з підписання нових членів книжкового клубу

з 12.2015 по 05.2016 (5 місяців)
Книжковий клуб "Кулб сімейного дозвілля", Харків (Роздрібна торгівля)

Робочі завдання: приводити людей з 1-3 поверхів торгівельного центру на 4 поверх у книжковий магазин (була підготовлена акція на першу покупку).
Досягнення: 4 місяці підряд виконував план 100% і більше; розробив власний скрипт для рекрутингу нових членів клубу.

Освіта

Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка

Біомедична інженерія, Харків
Вища, з 2018 по 2023 (5 років)

Освітньо-кваліфікаційний рівень Доктор Філософії за спеціальністю “Біомедична інженерія” (Харківський національний технічний університет сільського господарства імені Петра Василенка, м. Харків). 2018-2023 роки. Закінчив без захисту наукової роботи.

Харківський національний автомобільно-дорожній університет

Управління та бізнесу, Харків
Вища, з 2016 по 2018 (2 роки)

Диплом Магістра. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, м. Харків); Диплом з відзнакою за спеціальністю “Облік і оподаткування”. 2016-2018 роки.

Харківський національний автомобільно-дорожній університет

Управління та бізнесу, Харків
Незакінчена вища, з 2014 по 2016 (2 роки)

Диплом Бакалавра. (Харківський національний автомобільно-дорожній університет, м. Харків); Диплом з відзнакою за спеціальністю “Облік і аудит”, “Викладач економіки”. 2014-2016 роки.

Лозівська філія Харківського автомобільно-дорожнього технікуму

Економічний факультет, Лозова
Середня спеціальна, з 2011 по 2014 (3 роки)

Диплом молодшого спеціаліста. (Лозівська філія Харківського автомобільно-дорожнього технікуму, м. Лозова); Диплом з відзнакою за спеціальністю “Бухгалтерський облік”. 2011-2014 роки.

Панютинська ЗОШ №2 1-2 ступенів

Панютине
Середня, з 2002 по 2011 (9 років)

Базова загальна середня освіта (Панютинська ЗОШ №2 1-2 ступенів, с. Хлібне, м. Лозова); Свідоцтво з відзнакою. 2002-2011 роки.

Знання і навички

Пунктуальність Дисциплінованість Відповідальність Пошук клієнтів на Upwork Ведення CRM Управління ІТ-проєктами Trello Управлінські навички Уміння аналізувати

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: