Резюме від 2 березня 2024

Дмитрий

Менеджер по работе с клиентами, по продажам, по закупкам, по персоналу, по рекламе (логистика)

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
18 років
Місто:
Запоріжжя

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

ЕПФК ЗНУ

Органазація виробництва, менеджмент
Незакінчена вища, з 2020 по 2024 (4 роки)

Знання і навички

Дисциплінованість Аналітичне мислення Відповідальність Креативність Комунікабельність Цілеспрямованість Стресостійкість Швидко пристосовуюсь Навчаюсь нового Орієнтований на результат Працювати в команді

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Закінчивши Економіко - правничий фаховий коледж ЗНУ, я твердо вирішив присвятити своє життя та майбутню професію сфері бізнесу. Рішення пов’язати своє майбутнє з бізнесом та бізнесовою діяльністю далося мені нелегко, так як початково це був вибір моїх батьків, а не мій власний. Проте навчаючись у коледжі на економічному факультеті я все ж таки зрозумів, що це саме те чим я хочу займатися у майбутньому.
Досягти успіху у певній сфері це не просто везіння, яке потрібно мати, але й шалена щоденна роботу, яку потрібно роботи, це не тільки веселі посиденьки з колегами після роботи, але й вміння розділяти роботу і особисті стосунки. Справжній керівник та лідер, професіонал своєї справи це не та людина, яка боїться забруднитися чи виглядати смішною, а та яка сміло береться за нову та цікаву роботу, яка разом з підлеглими виконує роботу і та яку не будуть боятися, а будуть боятися підвести.
Саме справжнім лідером і керівником я прагну стати і вважаю що робота у вашій компанії дасть мені потрібні навички та вміння та створить тверде підґрунтя для мого професійного росту.
Моє бажання працювати у Вашій компанії можна порівняти з бажання наших ЗСУ перемогти війну. Просто на всього я не бачу інших варіантів, і чесно кажучи не хочу бачити, адже сама Ваша компанія є важливим етапом в моєму житті.
Щиро вірю, що через якісь десять років перед вами стоятиме не просто студент-початківець, а справжній топ-менеджер, перед яким немає нічого неможливого. Тож дозвольте мені працювати у вашій команді, щоб найперше довести самому собі, що «Я гідний кращого і можу це зробити», адже впевнений, що ніхто, окрім Вас і Вашої команди професіоналів, не дасть мені такої можливості.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: