Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Елизавета

Графічний дизайнер

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
19 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Графічний дизайнер

з 03.2024 по нині (1 місяць)
Betterdone Marketing, Дистанційно (Маркетинг, реклама, PR)

Як дизайнер реклами в соціальних мережах, моя роль полягає не лише у створенні візуально привабливих оголошень для Facebook та Instagram. Вона включає в себе заглиблення в основну суть кожного бренду, розуміння його цільової аудиторії та розробку стратегії для створення контенту який не лише привертає увагу, але й резонує з глядачами на більш глибокому рівні.

Графічний дизайнер

з 09.2023 по 12.2023 (3 місяці)
Tamada Design, Київ (Дизайн)

Я розробила комплексну айдентику бренду для використання онлайн і офлайн для таких компаній, як Aviate (виробництво дронів), FilkaLife (розмноження собак), InfluenceR (NFT-стартап).

Графічний дизайнер

з 10.2020 по 02.2021 (4 місяці)
Freelance, Київ (Дизайн)

Я розробила фірмовий стиль корейської страви кімчі. Логотип бренду та обгортки для кімчі та розроблювала сторінку Instagram для магазину взуття, створивши логотип, візитну картка, стікери та шаблони для Instagram.

Освіта

Technological University Dublin

Advertising and Marketing Communications, Дублін
Незакінчена вища, з 2022 по 2026 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

KEY digital art & design school

2020

Знання і навички

Adobe Photoshop Adobe Illustrator Розробка дизайну логотипів Розробка дизайну банерів Дизайн пакування Adobe InDesign Adobe After Effects Творчий підхід Креативність Пунктуальність

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Чеська — початковий

Додаткова інформація

Зараз я студентка другого курсу Дублінського Технологічного Університету, де здобуваю ступінь за спеціальністю «Реклама та маркетингові комунікації». Я захоплена вивченням принципів реклами, методів дослідження ринку та теорій поведінки споживачів, які лежать в основі ефективних кампаній. Я також маю досвід маркетингу, бренд-менеджменту та управління з моїх попередніх курсів в Університеті Хімії та Технології в Празі. Мною рухає глибока цікавість до творчих і стратегічних аспектів реклами, і я прагну застосувати свої навички та знання до реальних викликів.

Як графічний дизайнер-фрілансер, я розробляю комплексну айдентику бренду для використання онлайн і офлайн для різних компаній, таких як Aviatex, FilkaLife і Influence'AR. Я використовую свої навички дизайну Adobe і свою творчість, щоб створювати логотипи, візитні картки, наклейки, шаблони та обгортки, які відображають унікальні ціннісні пропозиції та особистості кожного бренду.

Крім навчання, я завзятий читач і мандрівник, пристрасний оповідач і навчаюся все життя. Я в захваті від можливостей, які відкриються попереду, і з нетерпінням чекаю на спілкування з колегами-професіоналами, які поділяють мій ентузіазм щодо цієї галузі, що постійно розвивається.

I am currently a second-year student at Technological University Dublin, where I am pursuing a degree in Advertising and Marketing Communications. I am passionate about learning the advertising principles, market research methods, and consumer behaviour theories that underpin effective campaigns. I also have a background in marketing, brand management, and management from my previous courses at the University of Chemistry and Technology in Prague. I am driven by a deep curiosity for the creative and strategic aspects of advertising, and I aspire to apply my skills and knowledge to real-world challenges.

As a freelance graphic designer, I develop comprehensive brand identities for online and offline use for various companies, such as Aviatex, FilkaLife, and Influence'AR. I use my Adobe design skills and my creativity to create logos, business cards, stickers, templates, and wrappers that reflect the unique value propositions and personalities of each brand.

Outside of my studies, I am an avid reader and traveler, a passionate storyteller, and a lifelong learner. I am excited about the opportunities that lie ahead and look forward to connecting with fellow professionals who share my enthusiasm for this ever-evolving field.

Схожі кандидати

Графічний дизайнер
25000 грн, Дистанційно, Луцьк

Графічний дизайнер
Дистанційно, Одеса

UI/UX, Graphic Designer
Дистанційно

Graphic Designer
Дистанційно

Графічний дизайнер
18000 грн, Дистанційно

Ретушер, графічний дизайнер
25000 грн, Дистанційно, Харків, Інші країни

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: