Резюме від 5 березня 2024 Файл

Олена

Технічний директор

Вік:
49 років
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
ЛІСЕВИЧ Олена Леонідівна
Дата народження: 07.05.1974
Контактна інформація:
м. Вінниця
тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
мета: працевлаштування

технічний директор

Професійні навички:
у здійсненні керування процесами, підготовки проєктів управлінських рішень, локальних документів, ведення документації у сферах виробничої діяльності з питань:
використання матеріально-технічної бази підприємства/установи,
організації будівельно-монтажних робіт, пов’язаних з будівництвом, капітальним та поточним ремонтами приміщень підприємства та співпраці з будівельними, проектними організаціями;
ведення переговорів, укладання договорів, підготовки до проведення тендерних процедур, виконання укладених договорів;
координації роботи структурних підрозділів, служб підприємства (енергетика, механіка, автоколони), зокрема і за програмою енергомодернізації об’єктів;
професійного навчання та здійснення перевірок виконання персоналом підприємства/установи законодавчих та нормативно-правових актів з охорони праці, промислової безпеки, пожежної безпеки, виробничої санітарії, навколишнього середовища, цивільної оборони та надзвичайних ситуацій шляхом проведення перевірок та видання приписів на усунення виявлених порушень;
організації проведення періодичних медичних оглядів працівників, проведення атестації робочих місць;
проведення розслідувань виробничого та побутового травматизму з оформленням відповідних актів, аналіз причин, розроблення та здійснення заходів щодо їх запобігання;
одержання/продовження необхідних дозволів на проведення робіт з підвищеної небезпеки (підготовка, збір та подання необхідних документів);
взаємодії з контролюючими органами, ( Держпраці, інспекторами соціального страхування, ДУ «ВОЦКПХ МОЗУ», пожежного нагляду, енергетичного нагляду, цивільної оборони, екології).

Дипломи та посвідчення:

1994-1999 – Вінницький Державний технічний університет, факультет «Енергетика», спеціальність інженер-электромеханік, диплом спеціаліста (денна форма навчання).
1999 – Харківський економічний університет, бухгалтер «Бухгалтерський облік підприємства», (заочна форма)
Посвідчення – Законодавство України з питань охорони праці. Правила охорони праці під час експлуатації обладнання, що працює під тиском. Правила охорони праці на автомобільному транспорті. Правила безпеки при виробництві та споживанні продуктів розділення повітря. Правила охорони праці під час виконання робіт на висоті. Правила охорони праці під час роботи з інструментом та пристроями. ПБЕЕС ІV грп.
З листопада 2023 року здобуваю ступінь магістра у сфері «Публічного управління та адміністрування».

Досвід роботи:
20.08.1991 – 29.11.1993 – контролер енергонагляду Андрушівської електромережі Житомиробленерго.
10.07.2002 – 03.09.2004 - спеціаліст 1 кат. відділу соціальних інспекторів управління праці та соціального захисту населення Тульчинської РДА.
01.02.2005 – 11.01.2006 – провідний спеціаліст державний соціальний інспектор відділу державних соціальних інспекторів та контролю за правильністю призначення пенсій, управління праці та соціального захисту населення Тульчинської РДА.
11.01.2006 – 06.01.2015 - державний соціальний інспектор відділу державних соціальних інспекторів та контролю за правильністю призначення пенсій, управління праці та соціального захисту населення Тульчинської РДА.
06.01.2015 – 09.12.2019 - головний спеціаліст відділу державних соціальних інспекторів та контролю за правильністю призначення пенсій, управління праці та соціального захисту населення Тульчинської РДА.
10.12.2019 – головний спеціаліст з контролю за призначенням пенсій відділу контролю призначення пенсій, соціального захисту осіб, постраждалих внаслідок Чорнобильської катастрофи та осіб з інвалідністю Управління праці та соціального захисту населення Вінницької РДА.
03.08.2020 – інженер з охорони праці комунального некомерційного підприємства «Вінницький обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Вінницької обласної Ради».
14.09.2022 – заступник директора з технічних питань комунального некомерційного підприємства «Вінницька обласна дитяча клінічна лікарня Вінницької обласної Ради».

Особисті якості:
Чесність, принциповість, наполегливість, відповідальність, уважність до деталей, дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність, щирість.
Додаткова інформація:
Сімейний стан: одружена.
Водійське посвідчення: так.
Можливість відрядження: так.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: