Резюме від 29 квітня 2024 PRO

Федір

Головний інженер, технічний директор

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
59 років
Місто проживання:
Вінниця
Готовий працювати:
Вінниця, Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор з капітального будівництва

з 10.2018 по нині (5 років 7 місяців)
ТОВ "Аскор Компані" ( Інвестиційний холдинг "Dragon Capital"), Вінниця (Нерухомість)

Організація і проведення будівельно-монтажних робіт, капітальних ремонтів будівель, оздоблювальних робіт любої складності на об'єкті
- ТРЦ, офісний центр.
Підготовка річного бюджету. Планування будівельних робіт на об'єкті.
Розробка технічних завдань та дефектних актів на заплановані роботи.
Ініціювання тендерів, необхідних закупівель матеріалів та послуг.
Оформлення та погодження договорів на виконання робіт та надання послуг.
Контроль за виконанням будівельно-монтажних, оздоблювальних робіт, технічний нагляд, перевірка дотримання технології проведення робіт та контроль об'ємів робіт.
Перевірка та погодження актів приймання виконаних робіт.
Складання звітів, фотозвітів. Передача змонтованого обладнання службі експлуатації ТРЦ.
Співпраця з відділами і службами холдингу в рамках виконання своїх обов'язків.

Директор

з 03.2018 по 10.2018 (7 місяців)
ТОВ "Олеріт", Вінниця (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Директор підрядної організації. Пошук проектів, контроль за підготовкою тендерних пропозицій, організація будівельних робіт, контроль за виконанням, дотриманням вимог графіків, технології виконання робіт, оптимізація вартості, забезпечення необхідних закупівель матеріалів та послуг. Контроль за оформленням актів, кошторисів, веденням бухгалтерського обліку. Планування та розподіл робочих ресурсів, будівельної техніки.

Начальник відділу механізації

з 05.2015 по 02.2018 (2 роки 9 місяців)
ТОВ "Югекотоп" (OREXIM), Миколаїв (Будівельна промисловість, деревообробка)

Заступник директора стивідорної компанії у Білгород-Дністровському морському торовому порту (2015-2016 рр), запровоадження виробництва та переробки вантажів на території порту (деревообробка). Керівництво технічною службою (2016-2018 рр) на території порту "Ольвія" ("Жовтневий"). Забезпечення технічного обслуговування, поточної експлуатації та ремонтів різного ступеню складності навантажувально - розвантажувальної техніки виробників CATERPILLAR, TEREX-FUCHS, SEM, деревообробного обладнання (окорювання деревини та виробництво технологічної тріски) виробництва PETERSON, MORBARK, LES ACIER JP. Проведення навчання персоналу (оператори та ремонтний персонал) взаємодія з технічною підтримкою та спеціалістами виробників обладнання, з дилерами (закордонні та українські). Замовлення запасних частин та комплектуючих, послуг по ремонту та технічному обслуговуванню обладнання. Управління процесом матеріально - технічного забезпечення підприємства. Формулювання та подальший контроль за виконанням технологічних вимог на виробництві. Забезпечення виконання виробничих завдань та номінальної потужності виробництва - біля 2000 тон тріски на добу, обробка до 40 вагонів на добу.

Технічний директор

з 12.2011 по 02.2015 (3 роки 2 місяці)
ТОВ "Магіцентр", Вінниця (Нерухомість)

Керівництво технічною службою ТРЦ. Забезпечення експлуатації ТРЦ "Sky Park" з загальною площею 36 000 кв.м. Забезпечення проведення поточних та капітальних ремонтів будівель та споруд, реконструкції та зміни призначення приміщень, ремонтів інженерних мереж та обладнання ТРЦ. Виконання розрахунків експлуатаційних витрат, оптимізація витрат на експлуатацію, складання експлуатаційних та будівельних бюджетів. Проведення закупівлі товарів та послуг, необхідних для забезпечення поточної експлуатації та запланованих БМР. Керівництво службою замовника, взаємодія з проектними та підрядними організаціями.
Нагляд за експлуатацію та обслуговуванням систем теплозабезпечення; системами вентиляції, опалення та кондиціонування, ТП 10/0,4, системами розподілення електричної енергії, дизель-генераторами; системами водозабезпечення та водовідведення, за безпечною експлуатацією будівель та споруд, систем безпеки та протипожежних систем. У разі необхідності організація ремонтно-будівельних робіт.
Технічне забезпечення процесу адаптації приміщень під нових орендарів, розгляд та погодження проектної документації орендарів, підготовка ТЗ та технічних вимог з боку орендодавця. Досвід роботи з великими торговельними мережами.

Директор виконавчий

з 10.2010 по 11.2011 (1 рік 1 місяць)
ПАТ "Чернівецький олійно-жировий комбінат", Чернівці (Харчова промисловість)

Оперативне керування підприємством. Бюджетування. Контроль за виконанням бюджету. Забезпечення та контроль за прийманням сировини, забезпечення (технічне та адміністративне) безперебійної роботи виробництва, контроль за інженерним та матеріально-технічним забезпеченням підприємства, планування та організація та контроль за проведенням робіт з реконструкції та ремонтів технологічного обладнання, інженерних мереж, будівель та споруд.
За 13 місяців виконано:
- проведена реконструкція основного виробництва с частковою заміною технологічного обладнання, запровадженням сучасної АСУ ТП із збільшенням потужності на 20%.
Побудовано:
-нова залізнична гілка на території підприємства (довжина біля 140 м);
- комплекс по механізованому прийманню, очищенню і зберіганню олійної сировини;
- дільниця по грануляції відходів виробництва (паливні пелети з лузки).
- нове дорожнє покриття з з/б плит по території підприємства.
-виконано капітальний ремонт:
-рухомого складу локомотивного депо - двох тепловозів;
- виробничих та адміністративних будівель.

Головний інженер

з 01.2008 по 09.2010 (2 роки 8 місяців)
ТОВ «Магіцентр», Вінниця (Нерухомість)

Керівництво службою експлуатації ТРК "Магіцентр".
Підготовка бюджету та подальший контроль за виконанням. Закупівля необхідних матеріалів, обладнання та послуг. Організація та проведення адаптаційних робот для орендарів, погодження проектних рішень, дизайн-проектів. Робота з контролюючими установами.
Забезпечення добудови та введення в експлуатацію другої пускової черги ТРЦ, планування бюджету будівництва, робота в службі замовника з підрядниками, з технічним наглядом, проектними установами, укладання договорів, перевірка актів приймання виконаних робіт.
Супровід проекту "Генеральне Консульство Республіки Польща у м. Вінниця" - підготовка ТЗ, завдання на проектування, служба замовника проекту.

Головний інженер служби експлуатації

з 09.2005 по 12.2008 (3 роки 3 місяці)
ТОВ "Овертайм", Вінниця (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Погодження від служби замовника технічних рішень по інженерним системам проекту ТРЦ, супровід та приймання монтажних робіт по:кліматичним системам, електрозабезпеченню, водопостачання та водовідведення, протипожежні системи, монтаж та приймання вантажно-підйомного обладнання (ліфти та ескалатори), котельня та теплорозподільні системи, охоронні системи (СКД та відеоспостереження, охоронна сигналізація), комерційне озвучування.
Створення служби експлуатації - підбір персоналу, проведення навчання та стажування, розподіл обов'язків.

Заступник голови правління з автоматизації

з 03.2001 по 09.2005 (4 роки 6 місяців)
ПАТ «Вінницький олійно-жировий комбінат», Вінниця (Харчова промисловість)

Керівництво службою АСУ підприємства, по направленням ІТ та автоматизація технологічних процесів виробництва.
Планування та розробка технічних завдань та технічних умов, передпроектних рішень, проведення тендерів на проектні роботи та вибір підрядників.
Створення АСУ ТП основного виробництва, автоматизованих систем обліку сировини, напівфабрикатів та готової продукції з під'єднанням до інших інформаційних систем холдингу. .
Навчання технологічного персоналу роботі з АСУ.
Побудова локальних комп'ютерних мереж підрозділів підприємства, побудова систем зв'язку на базі АТС.
Розробка та впровадження АСУ управління та обліку на базі програмних продуктів 1С. Підготовка задач розробникам , опис та моделювання бізнес процесів, розробка рекомендацій по оптимізації бізнес процесів в межах підприємства. Розробка експлуатаційної документації на системи обліку і керування.
Закупівля та монтаж обладнання для СКМ та автоматизованих робочих місць АСУ обліку та управляння.
Проведення навчання персоналу.
Адміністрування та технічний супровід.

Головний інженер

з 06.1994 по 03.2001 (6 років 9 місяців)
Спільне Українсько - Ліхтенштейнськое підприємство «Вінізпак», Вінниця (Харчова промисловість)

Монтаж, налагодження, запуск в експлуатацію комплексу обладнання по виробництву ПЕТ-тари (Krupp Corpoplast В-40, Німеччина), фасуванню та пакуванню олії потужністю 28 тон фасованої продукції за робочу зміну.
Технологічна лінія по виробництву майонезу.
Навчання та стажування у іноземних спеціалістів по експлуатації, обслуговуванню машини Krupp Corpoplast В-40 (Німеччина), компресорного обладнання Comp Air Luchard (Великобританія).
Організація виробництва, технологічного та технічного забезпечення робіт, робіт з експлуатації та ремонту обладнання. Закупівля запасних частин та витратних матеріалів з-за кордону.

Інженер

з 01.1988 по 06.1994 (6 років 5 місяців)
ДП "Вінницький олійно-жировий комбінат", Вінниця (Харчова промисловість)

Інженер технічного відділу.
Технічне переоснащення та модернізація виробництва.
Інженер відділу головного енергетика.
Забезпечення експлуатації енергетичного господарства підприємства..
Інженер з комплектації обладнання ВКБ.
Комплектація нових об'єктів будівництва технологічним, енергетичним обладнанням, передача в монтаж на підрядника.

Освіта

Вінницький політехнічний інститут

Енергетичний факультет, інженер електрик, Вінниця
Вища, з 1981 по 1986 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Сертифікаційна програма IPMA «Інформаційні технології в управлінні проектами» ПП “Primavera Project Planner Professional “P3e"

2005, 1 неділя.

Brunswick Bowling & Billiards Corporation «Сучасний боулінг: концепція, будівництво, управління»,

2007, 1 неділя

VIA Bowling Products, Будуємо боулінг

2007, 1 неділя

Знання і навички

MS Office Користувач ПК AutoCAD

Знання мов

Англійська — середній

Додаткова інформація

Водійське посвідчення категорія В, водійський стаж 32 роки

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: