• PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10522389/

Помічник керівника

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Адміністратор офісу

з 10.2008 по 10.2009 (1 рік)
ПрАТ «Фортіс Страхування Життя Україна», Луганськ (Фінанси, банки, страхування)

Закриття старого офісу, пошук та повний переїзд та відкриття нового офісу. Виконання всіх адміністративних питань офісу, допомога з оформленням заявок на страхування, навчання агентів користуванням нової програми, організація зустрічей, семінарів. Дзвінки клієнтів та нагадування, пропонування продуктів компанії. Забезпечення офісу всім необхідним. Виконання доручень директора. Звільнена за згодою сторін ( була звільнена директор, а новий директор прийшла зі своїм адміністратором)

Економіст відділення банку

з 09.2007 по 03.2008 (6 місяців)
ВАТ "БТА Банк", Луганськ (Фінанси, банки, страхування)

Надання грошових кредитів на картку в точці продажу. Підвищення до економіста відділу автокредитування у відділенні банку. Потрапила під скорочення у 2008 році під час глобальної економічної кризи.

Освіта

Спеціалізована середня школа #57 м.Луганська

Луганськ
Середня, з 1992 по 2002 (10 років)

Навчалася 2 роки в Східноукраїнському національному університеті ( міжнародна економіка), але не закінчила його. Маю 2 сертифікати про проходження курсів: Секретар керівника та оператор компʼютерного набору, а також Логіст, Менеджер зовнішньоекономічної діяльності.

Знання і навички

  • Самомотивація
  • Знання офісних програм
  • Користувач ПК
  • Англійська мова
  • Ділове листування
  • Робота в команді

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: