Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Андрій

Начальник виробництва

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
39 років
Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний диспетчер

з 11.2021 по 03.2024 (2 роки 4 місяці)
Зоря-Машпроект, НВКГ, ДП, Миколаїв (Машинобудування)

Здійснення організаціії виконання робіт оперативного регулювання ходу виробництва згідно з виробничими програмами. Забезпечення планування і щоденного контролю за ходом виконання графіків випуску промислової продукції та ремонтів у структурних підрозділах. Організація роботи щодо забезпечення цілодобого контролю за ходом виробництва в структурних підрозділах, контроль виконання строкових графіків, виробничих завдань і місячних планів по виготовленню продукції. Здійснення перевірки звітності. Опрацювання конструкторської, технічної та розпорядчої документації для видачі завдань та розробки графіків виробництва у структурних підрозділах. Координація взаємодії і вирішення виникаючих питань між підрозділами підприємства. Контроль проведення щорічної та позапланової інвентаризації.
Контроль та забезпечення дотримання підлеглими трудової дисципліни та норм охорони праці, забезпечення пожежної безпеки.

Начальник виробничо-диспетчерського бюро

з 06.2013 по 11.2021 (8 років 5 місяців)
Зоря-Машпроект, НВКГ, ДП, Миколаїв (Машинобудування)

Забезпечення якісного оперативно-виробничого планування у цеху, здійснення управління виробничо-господарською діяльністю цеха. Контроль за своєчасним забезпеченням виробничих дільниць матеріалами, заготовками, комплектуючими виробами та усім необхідним для нормальної безперебійної роботи. Контроль виробничих процесів та виконання строкових дисциплін. Організація роботи матеріальної комори, складу готових деталей та диспетчерської служби цеху, контроль за раціональним використанням наданого транспорту та вантажних засобів. Розробка бюджету цеха на рік та контроль за його виконанням. Своєчасне надання звітності про виробничу діяльність. Контроль за виконанням робітниками трудової дисципліни та правил внутрішнього розпорядку, а також дотримання норм та правил з охорони праці та пожежної безпеки.

Старший майстер цеху

з 03.2013 по 06.2013 (3 місяці)
Зоря-Машпроект, НВКГ, ДП, Миколаїв (Машинобудування)

Організація та керівництво усією виробничо-господарською діяльністю дільниці, забезпечення виконання графіку комплектації та плану виробництва продукції в заданому обʼємі та в встановлені терміни. Контроль та забезпечення виготовлення продукції необхідних параметрів та якості. Проведення робіт з вдосконалення організації праці та управління виробництвом, економії усіх видів ресурсів, зниження трудомісткості та собівартості продукції. Розробка та своєчасне доведення до майстрів цеху річних та місячних виробничих графіків комплектації виробів, контроль їх виконання. Забезпечення виконання усіма робітниками вимог та правил з охорони праці та пожежної безпеки.

Майстер цеху

з 09.2010 по 03.2013 (2 роки 6 місяців)
Зоря-Машпроект, НВКГ, ДП, Миколаїв (Машинобудування)

Організація та управління виробничо-господарською діяльністю дільниці. Забезпечення виконання плана виробництва продукції (робот) у заданому обʼємі та номенклатурі. Забезпечення виконання усіх робіт у строгій відповідності до нормативної, конструкторскої та технологічної документації. Здійснення керування підлеглими робітниками дільниці, видача та контроль виконання добово-змінних завдань у відповідності до місячних планів та виробничих графіків. Контроль дотримання підлеглими робітниками технологічної дисципліни, трудового розпорядку, норм та правил з охорони праці та пожежної безпеки, вимог технічної експлуатації обладнання.

Інженер-конструктор

з 03.2006 по 09.2010 (4 роки 6 місяців)
Зоря-Машпроект, НВКГ, ДП, Миколаїв (Машинобудування)

Освіта

Національний університет кораблебудування

Інженерно-економічний факультет, спеціальність менеджмент організацій, Миколаїв
Вища, з 2004 по 2008 (4 роки)

Національний університет кораблебудування

Кораблебудівний факультет, спеціальність технологія кораблебудування, Миколаїв
Вища, з 2001 по 2007 (6 років)

Знання і навички

Самомотивація Досвід управління виробництвом Досвід планування виробництва Користувач ПК

Знання мов

Англійська — середній

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: