Резюме від 22 березня 2024 Файл

Roman

Керівник відділу якості, аудитор СМБХП, інженер-технолог продукції тваринництва

Вік:
31 рік
Місто:
Сокаль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Файл містить ще 1 сторінку

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Роман Галушка
Директор з якості, начальник
відділу якості продукції,
інженер-технолог, аудитор
СМБХП

 Дата народження: 27/09/1992  , , Україна

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Профіль

Володію сильним технічним багажем, та досвідом понад 7 років у сфері виробництва продукції з дотриманням високих
стандартів безпеки та якості. Одним з основних прагнень є розширення професійної сфери, тому готовий працювати в
інноваційній та динамічній команді компанії, для досягнення спільних результатів та цілей.

Спеціалізація:
- кваліфікація внутрішній аудитор системи управління якістю та безпечністю продукції згідно стандартів ISO
22000:2018, FSSC 22000:2019 (V5), ISO 9001:2015, ISO 1911:2018 «Настанови щодо здійснення аудитів систем управління».
- впровадження, розробка та вдосконалення процесів системи управління безпекою харчових продуктів відповідно до
вимог ДСТУ ISO 22000 (ISO 22000:2018, IDT); HACCP, належної виробничої практики (GMP).
- практичний досвід проходження аудиту міжнародної сертифікації Halal.
- оформлення ветеринарних документів для експортної продукції через інтегровану систему електронної ідентифікації
foodcontrol.gov.ua.
- розробка та актуалізація користувальницької та технічної нормативної документації для харчової продукції ТУ У, ТІ,
специфікацій на харчові продукти, згідно положень нормативних документів (ГОСТ, ДСТУ т.п.).
- співпраця із стейкхолдерами.

Мови Соціальні мережі

Українська linkedin: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Російська (С1) facebook: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ka.7
Англійська (B2)
Польська (A2)

Навички

PC, E-mail

Microsoft Word,
Microsoft Power
Point

Microsoft Office Excel

Bitrix24

1С: Підприємство,
ERP System
Сертифікати

Prometheus
• Сертифікат успішно пройденого курсу "Безпечність харчових продуктів:сучасне законодавство, сумлінний виробник,
відповідальний споживач" від 16.07.2019 р.

Fortius Quality Group
• Сертифікат успішно пройденого семінару "Принципи НАССР та їх практична реалізація. Нові вимоги до схеми сертифікації
стандартів ISO 22000:2018, FSSC 22000:2019 (V5), ISO 1911:2018 - основи організації і проведення внутрішніх аудитів" від
07.10.2019 р.
• Кваліфікація: Внутрішній аудитор систем менеджменту безпечності харчових продуктів відповідно до вимог і положень
стандартів ISO 19011:2018, ISO 22000:2018, FSSC 22000:2019 (V5),

TUV THURINGEN UKRAINE
• Сертифікат успішно пройденого курсу "Внутрішній аудитор систем менеджменту якості" від 28.04.2020 р.
• Кваліфікація: Внутрішній аудитор систем менеджменту якості, відповідно до вимог міжнародного стандарту ISO 9001:2015
та положень ISO 19011:2018.

SYSTEM MANAGEMENT LTD
• Сертифікат успішного проходження курсу "Огляд вимог нової версії міжнародного стандарту ISO 22000:2018 для
операторів ланцюга створення харчової продукції. Базові програми-передумови (PRP) для виробників харчової продукції.
НАССР-аналіз." від 24.06.2020 р.

Fortius Quality Group
• Сертифікат успішно пройденого курсу: "Біотерироризм та шахрайство. Глобальні ризики в ланцюгу виробництва,
переробки, логістики, реалізації продуктів харчування. пакувальних матеріалів, БАДів. ISO 22000:2018, FSSC 22000 (ред. 5),
ISO 9001" від 26.05.2020 р.

Fortius Quality Group
• Сертифікат успішно пройденого курсу: "Принципи НАССР та їх практична реалізація в умовах пандемії та після її
завершення. Нові вимоги до схеми сертифікації стандартів ISO 22000, FSSC 22000(V5). ПІДГОТОВКА ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ПЕРЕХОДУ
НА НОВУ ВЕРСІЮ СХЕМИ СЕРТИФІКАЦІЇ. Зміни в термінології." від 27.05.2020 р.
• Кваліфікація: Внутрішній аудитор систем менеджменту безпечності харчових продуктів відповідно до вимог і положень
стандартів ISO 22000:2018, FSSC 22000:2019 (V5).

Fortius Quality Group
• Сертифікат успішно пройденого курсу: "АКУТАЛЬНІ ЗМІНИ В ЗАКОНОДАВСТВІ ДЛЯ ПІДПРИЄМСТВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ в
перехідний період реорганізації державних відомств та процесів" від 28.05.2020 р.

ДЕРЖАВНЕ ПІДПРИЄМСТВО "ЛЬВІВСЬКИЙ НАУКОВО-ВИРОБНИЧИЙ ЦЕНТР СТАНДАРТИЗАЦІЇ, МЕТРОЛОГІЇ ТА
СЕРТИФІКАЦІЇ" (ДП "Львівстандартметрологія")
• Сертифікат успішного проходження семінару: "Система НАССР - гарантія випуску безпечної та якісної продукції. Правові та
організаційні засади стандартизації в харчовій промисловості" від 21.12.2021 р.

«Критичне мислення в українському контексті»
Сертифікат успішно пройденого курсу «Критичне мислення в українському контексті» від 06.03.2024 р., Лектор Вікторія
Бриндза
"Початок роботи з ChatGPT"
• Сертифікат успішно пройденого курсу "Початок роботи з ChatGPT" від 07.03.2024 р.
Лектор курсу Олександр Краковецький.
"Критичне мислення для освітян"
• Сертифікат успішно пройденого курсу "Критичне мислення для освітян" від 07.03.2024 р., наданий Сергієм Терно, Наталією
Степановою та Сергієм Горбачовим

"Основи проєктного менеджменту"
• Сертифікат успішно пройденого курсу "Основи проєктного менеджменту" від 09.03.2024 р.
Лектор курсу Юрій Дідула Мар’яна Кащак Керівник програми «Будуємо Україну Разом» Керівниця БО «Українська освітня
платформа»
Освіта

Магістр - Технологія виробництва і переробки
9/2010-2/2016
продукції тваринництва
Львівський національний університет ветеринарної
Львів, Україна
медицини та біотехнологій ім. С.З Гжицького

Опис:

вересень 2010 – червень 2014 рр.
«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Бакалавр
червень 2014 – лютий 2016 рр.
«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»
Магістр технолога-дослідника

Досвід роботи

Інженер-технолог з виробництва м'яса 10/2016-5/2018
Червоноград, Львівська область, Червоноградський
ТзОВ "Євро-Комерс"
район, Україна

Директор з якості (Керівник відділу контролю якості) 5/2018-11/2021
Червоноград, Львівська область, Червоноградський
ТзОВ "Євро-Комерс"
район, Україна

Опис:

• Розробка та впровадження ситеми управління менеджментом якістю та безпечністю продукції за міжнародними
стандартами FSSC 22000:2019 (V5), ISO 22000:2018.
• Координування інтеграції системи керування якістю відповідно до вимог стандарту ISO 9001:2015 у діючу СМБХП
підприємства.
• Координація технічного контролю виробництва, включаючи перевірку якості вхідних матеріалів, процесів виробництва та
готової продукції, гігієнічних норм на підприємстві, розгляд рекламацій, робота по з'ясуванню / усуненню
невідповідностей, співпраця з постачальниками.
• Забезпечення відповідності всіх процедур, документації та робочих інструкцій вимогам стандарту ISO 9001:2015.
• Організація відбору зразків від партій сировини та продукції для проведення досліджень в акредитованих лабораторіях.
• Сертифікація продукції, отримання санітарних висновків, експертних висновків.
• Розробка користувацької та технічної документації. Досвід роботи із державною нормативною документацією та
положеннями нормативних документів (ГОСТ, ДСТУ, ISO і т.п.), ведення переговорів по телефону, досвід проходження
перевірок, інспекцій та аудитів.
• Досвід створення команд однодумців задля досягнення поставленого результату. Здатність приймати нестандартні
рішення та брати на себе відповідальність за результат.
• Проведення навчань та інструктажів персоналу (технологічний), підвищення кваліфікації (навчання з наступним
отриманням сертифікатів) на семінарах.
• Консультація та навчання персоналу щодо нових методів досліджень продукції в рамках можливостей підприємства.
• Розробка проектів маркування для товарів відповідно до чинного законодавства.
• Підготовка та проведення презентацій для керівництва; участь у тендерах (перевірка документів та проведення
експериментів зразків); участь у виробничих експериментах та впровадженнях.
• Складання заявок на послуги та товари, контроль їх виконання.
• Складання рахунків на оплату послуг та товарів відділу;
• Перегляд та актуалізація Політики підприємства в галузі якості.
• Організація екскурсійного супроводу гостей (в т.ч. іноземних), потенційних клієнтів, аудиторів, представників других-
третіх сторін.
• Оформлення документів для експорту продукції.
Фахівець із стандартизації 11/2021-6/2022
ТзОВ "Родинна ковбаска" Львів, Львівська область, Україна

Опис:

• Розробка та впровадження, а також реалізація на практиці систем моніторингових досліджень та внутрішніх стандартів у
сфері стандартизації.
• Участь у створенні нових видів товарів чи продукції на підприємстві.
• Документоване оформлення новинок згідно затверджених технологічних карт виробів у нормативній документації ТІ, ТУУ,
технологічних інструкціях згідно чинних ДСТУ.
• Формування внутрішніх наказів на нові види товарів, згідно розроблених нормативних документів.
• Розробка нормативної документації на ковбасні вироби, м’ясні напівфабрикати та субпродукти, кулінарні вироби, салати,
м’ясну консервацію, супи на основі технологічних карт.
• Ведення внутрішньої документації, відповідальність за своєчасне оновлення та актуалізацію документів засвідчуючих
якість сировини, інгредієнтів, сумішей та допоміжних матеріалів.
• Розробка та актуалізація макетів маркування продукції, яку виготовляє підприємство. Погодження та актуалізація
інформації про склад продукту, термін та умови зберігання, інформації про харчову (поживну) цінність та вміст алергенів,
відповідно до вимог чинних нормативних документів.
• Актуалізація та підтримання в належному стані документації системи менеджменту харчової безпеки.
• Співпраця із стейкхолдерами у сфері стандартизації.
• Забезпечення підготовки керівних документів, які стосуються класифікації продукції.
• Оформлення, розробка, актуалізація специфікацій (скорочених описів) на готовий продукт, та його складові, допоміжні
матеріали тощо.

Начальник відділу контролю якості продукції 6/2022-7/2023
ТзОВ "Родинна ковбаска" Львів, Львівська область, Україна

Опис:

• Забезпечення функціонування та постійного удосконалення діючої СМБХП на підприємстві.
• Перегляд та актуалізація Політики підприємства в галузі якості.
• Організація розробки, актуалізації, погодження документації системи якості, впровадженні та вдосконаленні процесів
системи управління безпекою харчових продуктів відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019; HACCP.
• Організація проведення внутрішнього та зовнішнього навчання персоналу з питань якості за принципами належної
виробничої практики (GMP), а також стандартів якості ДСТУ ISO 22000:2019.
• Залучення та участь у проходженні зовнішніх аудитів стейкхолдерів.
• Аналіз даних про якість, поточний контроль виконання коригувальних та запобіжних дій у всіх структурних підрозділах.
• Координація підготовки підприємства до сертифікації виробничих ділянок на відповідність GMP.
• Організація проведення робіт з контролю якості продукції, що випускається підприємством, виконання робіт (послуг)
відповідно до вимог стандартів і технічних умов, затверджених технічною документацією, умовами поставок і договорів, а
також по зміцненню виробничої дисципліни, забезпечення виробництва якісної продукції.
• Організація розробки заходів, щодо підвищення якості продукції (робіт, послуг), забезпечення їх відповідності сучасному
рівню розвитку науки і техніки, потребам внутрішнього ринку, експортним вимогам тощо.
• Проведення операційного контролю на будь – якій із стадій виробничого процесу.
• Оформлення результатів контрольних операцій, ведення обліку показників якості продукції, браку і його причин,
складання періодичної звітності про якість продукції, що випускається, виконуваних робіт (послуг), щодо усунення та
зменшення показників рівня браку продукції.
• Організація зовнішніх, наглядових, ресертифікаційних аудитів, ініціювання внутрішніх аудитів. Формування результатів
успішності їх проходження та напрацювання корекцій та коригувальних дій.
• Наявний практичний досвід проходження аудиту міжнародної сертифікації Halal.
• Участь у випробувані експериментальних зразків у сфері безпечності харчової продукції (допоміжних матеріалів,
інструментів, миючих/дезінфікуючих засобів, тощо).
• Надання консолідованої інформації структурним підрозділам підприємства, а також іншим організаціям з питань
управління якості продукції.
• Дотримання етичних норм та принципів при здійсненні зовнішніх контактів, формування позитивного іміджу
підприємства, його продукції та працівників
• Виконання посадових завдань поставлених безпосереднім керівником в межах функціональної компетентності.

Хобі

Музика, кіно, подорожі, мистецтво, фотографія, література для саморозвитку.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: