Резюме від 22 березня 2024 PRO

Roman

Керівник з якості, начальник ВКЯ, інженер-технолог, аудитор СМБХП

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто проживання:
Сокаль
Готовий працювати:
Львів, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу контролю якості продукції

з 06.2022 по 07.2023 (1 рік 1 місяць)
ТзОВ "Родинна ковбаска", Львів (Харчова промисловість)

Забезпечення функціонування та постійного удосконалення діючої СМБХП на підприємстві.
Перегляд та актуалізація Політики підприємства в галузі якості.
Організація розробки, актуалізації, погодження документації системи якості, впровадженні та вдосконаленні процесів системи управління безпекою харчових продуктів відповідно до вимог ДСТУ ISO 22000:2019; HACCP.
Організація проведення внутрішнього та зовнішнього навчання персоналу з питань якості за принципами належної виробничої практики (GMP), а також стандартів якості ДСТУ ISO 22000:2019.
Залучення та участь у проходженні зовнішніх аудитів стейкхолдерів.
Аналіз даних про якість, поточний контроль виконання коригувальних та запобіжних дій у всіх структурних підрозділах.
Координація підготовки підприємства до сертифікації виробничих ділянок на відповідність GMP.
Організація проведення робіт з контролю якості продукції, що випускається підприємством, виконання робіт (послуг) відповідно до вимог стандартів і технічних умов, затверджених технічною документацією, умовами поставок і договорів, а також по зміцненню виробничої дисципліни, забезпечення виробництва якісної продукції.
Організація розробки заходів, щодо підвищення якості продукції (робіт, послуг), забезпечення їх відповідності сучасному рівню розвитку науки і техніки, потребам внутрішнього ринку, експортним вимогам тощо.
Проведення операційного контролю на будь – якій із стадій виробничого процесу.
Оформлення результатів контрольних операцій, ведення обліку показників якості продукції, браку і його причин, складання періодичної звітності про якість продукції, що випускається, виконуваних робіт (послуг), щодо усунення та зменшення показників рівня браку продукції.
Організація зовнішніх, наглядових, ресертифікаційних аудитів, ініціювання внутрішніх аудитів. Формування результатів успішності їх проходження та напрацювання корекцій та коригувальних дій.
Наявний практичний досвід проходження аудиту міжнародної сертифікації Halal.
Участь у випробувані експериментальних зразків у сфері безпечності харчової продукції (допоміжних матеріалів, інструментів, миючих/дезінфікуючих засобів, тощо).
Надання консолідованої інформації структурним підрозділам підприємства, а також іншим організаціям з питань управління якості продукції.
Дотримання етичних норм та принципів при здійсненні зовнішніх контактів, формування позитивного іміджу підприємства, його продукції та працівників
Виконання посадових завдань поставлених безпосереднім керівником в межах функціональної компетентності.

Фахівець із стандартизації

з 11.2021 по 06.2022 (7 місяців)
ТзОВ "Родинна ковбаска", Львів (Харчова промисловість)

Розробка та впровадження, а також реалізація на практиці систем моніторингових досліджень та внутрішніх стандартів у сфері стандартизації.
Участь у створенні нових видів товарів чи продукції на підприємстві.
Документоване оформлення новинок згідно затверджених технологічних карт виробів у нормативній документації ТІ, ТУУ, технологічних інструкціях згідно чинних ДСТУ.
Формування внутрішніх наказів на нові види товарів, згідно розроблених нормативних документів.
Розробка нормативної документації на ковбасні вироби, м’ясні напівфабрикати та субпродукти, кулінарні вироби, салати, м’ясну консервацію, супи на основі технологічних карт.
Ведення внутрішньої документації, відповідальність за своєчасне оновлення та актуалізацію документів засвідчуючих якість сировини, інгредієнтів, сумішей та допоміжних матеріалів.
Розробка та актуалізація макетів маркування продукції, яку виготовляє підприємство. Погодження та актуалізація інформації про склад продукту, термін та умови зберігання, інформації про харчову (поживну) цінність та вміст алергенів, відповідно до вимог чинних нормативних документів.
Актуалізація та підтримання в належному стані документації системи менеджменту харчової безпеки.
Співпраця із стейкхолдерами у сфері стандартизації.
Забезпечення підготовки керівних документів, які стосуються класифікації продукції.
Оформлення, розробка, актуалізація специфікацій (скорочених описів) на готовий продукт, та його складові, допоміжні матеріали тощо.

Директор з якості (Керівник відділу контролю якості)

з 05.2018 по 11.2021 (3 роки 6 місяців)
ТзОВ "Євро-Комерс", Червоноград (Харчова промисловість)

Розробка та впровадження ситеми управління менеджментом якістю та безпечністю продукції за міжнародними стандартами FSSC 22000:2019 (V5), ISO 22000:2018.
Координування інтеграції системи керування якістю відповідно до вимог стандарту ISO 9001:2015 у діючу СМБХП підприємства.
Координація технічного контролю виробництва, включаючи перевірку якості вхідних матеріалів, процесів виробництва та готової продукції, гігієнічних норм на підприємстві, розгляд рекламацій, робота по з'ясуванню / усуненню невідповідностей, співпраця з постачальниками.
Забезпечення відповідності всіх процедур, документації та робочих інструкцій вимогам стандарту ISO 9001:2015.
Організація відбору зразків від партій сировини та продукції для проведення досліджень в акредитованих лабораторіях.
Сертифікація продукції, отримання санітарних висновків, експертних висновків.
Розробка користувацької та технічної документації. Досвід роботи із державною нормативною документацією та положеннями нормативних документів (ГОСТ, ДСТУ, ISO і т.п.), ведення переговорів по телефону, досвід проходження перевірок, інспекцій та аудитів.
Досвід створення команд однодумців задля досягнення поставленого результату. Здатність приймати нестандартні рішення та брати на себе відповідальність за результат.
Проведення навчань та інструктажів персоналу (технологічний), підвищення кваліфікації (навчання з наступним отриманням сертифікатів) на семінарах.
Консультація та навчання персоналу щодо нових методів досліджень продукції в рамках можливостей підприємства.
Розробка проектів маркування для товарів відповідно до чинного законодавства.
Підготовка та проведення презентацій для керівництва; участь у тендерах (перевірка документів та проведення експериментів зразків); участь у виробничих експериментах та впровадженнях.
Складання заявок на послуги та товари, контроль їх виконання.
Складання рахунків на оплату послуг та товарів відділу;
Перегляд та актуалізація Політики підприємства в галузі якості.
Організація екскурсійного супроводу гостей (в т.ч. іноземних), потенційних клієнтів, аудиторів, представників других-третіх сторін.
Оформлення документів для експорту продукції.

Інженер-технолог з виробництва м'яса

з 06.2016 по 05.2018 (1 рік 11 місяців)
приватне підприємство, Червоноград (Харчова промисловість)

Освіта

Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З Гжицького

Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва, Львів
Вища, з 2010 по 2016 (6 років)

вересень 2010 – червень 2014 рр.

«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Бакалавр

червень 2014 – лютий 2016 рр.

«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва»

Магістр технолога-дослідника

Знання і навички

Здатність до навчання Користувач ПК MS PowerPoint MS Office Користувач Internet Користувач 1С MS Excel MS Outlook Стресостійкість Наполегливість Уміння розставляти пріоритети Чесність Адаптивність Користувач ОС Windows Бажання вчитися і розвиватися

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Польська — початковий
  • Російська — просунутий
  • Українська — вільно

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: