• PRO

Артем

Шеф-кухар (розробка меню)

Вид зайнятості:
неповна
Вік:
29 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд-шеф

з 03.2025 по нині (5 місяців)
Idealist coffee co, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 01.2022 по нині (3 роки 7 місяців)
Idealist coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 01.2021 по 01.2022 (1 рік)
Idealist coffee, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 03.2019 по 04.2020 (1 рік 1 місяць)
Warhole bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф

з 05.2018 по 06.2019 (1 рік 1 місяць)
Alchemia, Краков. Польща (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

з 01.2017 по 04.2018 (1 рік 3 місяці)
Tarantino Italian grill, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

з 01.2016 по 01.2018 (2 роки)
Руккола, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар універсал

з 01.2012 по 01.2015 (3 роки)
Zer Gud pub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Освіта

Херсонська Державна Морська Академія

Кок, Херсон
Середня спеціальна, з 2018 по 2019 (1 рік)

Вище комерційне училище Київського національного торгівельно-економічного університету

Кухар IV розряду, підвищення кваліфікації кухар V розряду., Київ
Середня спеціальна, з 2012 по 2015 (3 роки)

Знання і навички

  • Цілеспрямованість
  • Приготування гарячих страв
  • Комунікабельність
  • Приготування страв
  • Приготування холодних страв
  • Європейська кухня
  • Приготування сніданків
  • Пакування готової продукції
  • Розробка меню
  • Неконфліктність
  • Готування фаст-фуду
  • Готування суші
  • Випікання
  • Складання технологічних карт

Додаткова інформація

Шеф-кухар з 11-річним досвідом роботи в ресторанному бізнесі допоможе розробити меню для вашого закладу і не тільки.
Також надаю послуги у:

1) відкритті кухні;
2) написанні технологічних карт;
3) контролі закупки продукції, контролі якості продукції, прийому продукції та складанні заявки продукції;
4) розробці меню;
5) пропрацюванні страв і оптимізації існуючих;
6) навчанні персонала кухні;
7) приготуванні страв згідно технологічних карт та норм;
8) контролю та забезпеченні санітарних норм.

Важливо! Я не знаходжусь у пошуках роботи шеф-кухаря. Прохання не турбувати щодо цього питання.
Є можливість їздити по Україні!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: