Резюме від 13 березня 2024 Файл

Катерина

Піцайола

Вік:
20 років
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Хлопко Катерини Олександрівни

Мета: Почати довгострокову працю.
Дата і місце народження: 10 жовтня 2003 року, м. Пологи, Запорізької області
Адреса проживання: м. Харків, Салтівський район, Шевченківський провулок 40
Родинний статус: незаміжня
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мови:
• Українська;
• Англійська (з перекладачем);
• Російська.

Освіта:
2020-2024 – Національний юридичний університет імені Ярослава Мудрого.

Досвід роботи:
З 05.02.2021 до 20.11.2021 – Боулінг клуб «Місто». Оператор боулінгу.
Обов’язки:
• Консультація клієнтів щодо послуг компанії та різноманітних акцій, які доступні на певний проміжок часу;
• Продаж спец пропозицій компанії;
• Робота з касою та касовою дисципліною;
• Дотримання чистоти на робочому місці;
• Видача взуття для клієнтів боулінгу;
• Робота з комп’ютером.

З 13.07.2022 до 20.08.2023 - Піцерія «IQ Pizza». Піццайола – універсал.
Обов’язки:
• Прийом замовлень та розрахунок гостей;
• Чемно і зрозуміло розповідати гостям про асортимент продукції;
• Контроль терміну реалізації та викладки готової продукції;
• Підтримка чистоти та порядку на робочому місці.
• Підготовка продуктів до процесу приготування;
• Приготування піци згідно з технологічними картами;
• Дотримання санітарних норм та стандартів компанії;
• Проведення інвентаризації;

З 01.09.2023 до 08.03.2024 – Ресторан «MAFIA». Піццайола – кухар.
• Підтримка чистоти та порядку на робочому місці.
• Підготовка продуктів до процесу приготування;
• Приготування піци згідно з технологічними картами;
• Приготування страв згідно з технологічними картами;
• Дотримання санітарних норм та стандартів компанії;
• Допомога у проведені інвентаризації;

Додаткова інформація:
Я відповідальна та уважна, швидко навчаюся, дружелюбна, люблю вивчати щось нове та удосконалювати свої навички.
На даний момент я навчаюся, тому можу повноцінно працювати 3-4 дні на тиждень (вівторок, четверг, субота та неділя).

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: