Резюме від 14 квітня 2024 Файл

Єгор

Майстер з обслуговування комп'ютерної техніки

Вік:
28 років
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
від 14.03.2024

ЄГОР МЕНДРИК

Вік: 28 років
Місто: Житомир
Контактні дані: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»); е-пошта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Бажана посада: спеціаліст з обслуговування, ремонту, налаштування техніки.
Бажаний рівень з/п: 18000 грн/міс.
Освіта: вища технічна (Житомирський державний технологічний університет (Державний університет «Житомирська політехніка»), факультет інформаційно-комп’ютерних технологій, спеціальність – інженер програміст), магістр.

Досвід роботи: 2021- по теперішній час – менеджер з продажів та роботи з клієнтами в інтернет-магазині хокейного спорядження. Функціональні обов’язки: комунікація з клієнтами, комплектування замовлень, відправка та контроль оплати товарів.

Вміння та навички за посадою, на яку претендую: комплектування, збір, обслуговування комп’ютерної техніки, налаштування та обслуговування програмного забезпечення.

Особисті якості: комунікабельність, уважність, відповідальність, скрупульозність, порядність та бажання навчатись та розвиватись у сфері техніки і технологій.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: