Резюме від 18 березня 2024 Файл

Юлія

Економіст, менеджер з постачання

Вік:
31 рік
Місто:
Чорноморськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Мелешко Юлія Олександрівна

Україна, м. Чорноморськ
Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Дата народження: 18.05.1992 р.
Сімейний стан: заміжня, виховую двох дітей.
Мова: українська – рідна, англійська – В1-В2
Бажаний рівень заробітної плати: 22000-25000 грн

Досвід роботи:
07/2023 – теперішній час – головний спеціаліст відділу енергоефективності та грантової діяльності Чорноморської міської ради Одеського району Одеської області, проєкт менеджер.
Здійснення діяльності, пов’язаної із залученням додаткових позабюджетних ресурсів та коштів для реалізації проєктів та програм в усіх сферах, ведення постійного моніторингу конкурсних відборів, грантів та інших програм й ініціатив, супровід, контроль за реалізацією та звітування по наявних угодах та меморандумах.
02/2021 – 07/2023 – головний спеціаліст відділу економічного розвитку та комунальної власності Овідіопольської селищної ради Одеського району Одеської області.
Ведення договірної роботи, проведення закупівель в системі Prozorro, збір та аналіз статистичної інформації в громаді, участь в розробці та реалізації документів стратегічного значення громади.
11/2018 –10/2019– співвласник та адміністратор ресторану «BUDNI» (Одеська обл.)
Відкриття, організація безперебійного функціонування закладу харчування, моніторинг бази постачальників, робота з персоналом, організація та проведення заходів.
10/2016 – 11/2018 – адміністратор закладу торгівлі «Маю ВСЕ» (Одеська обл.)
Відкриття та організація діяльності магазину роздрібної торгівлі, робота з персоналом, закупівля, моніторинг цін, адміністративна робота, ведення щоденної звітної документації, наразі успішно функціонує.
08/2012 – 09/2016 – спеціаліст з продажу, РБ в ПАТ«VAB-Bank» (м. Київ)
Оформлення депозитних та кредитних договорів, платіжних карток, консультація та продаж банківських продуктів, відкриття та ведення рахунків юридичним особам.

Освіта:
2009 р. – 2014 р. – Київський національний економічний університет ім. Вадима Гетьмана, спеціальність «Банківська справа».
2009 р. – 2011 р., 2023 р.-2024 р. – курси англійської мови, рівень В1-В2

Додаткова інформація:
• Закупівельник Prozorro
• Володіння комп’ютерними програмами
• Водійське посвідчення категорії «В», стаж водіння 7 років

Особисті якості: аналітичний склад розуму, вміння швидкого пошуку, збору та систематизації інформації, креативність, комунікабельність, відповідальність, дисциплінованість та ініціативність, відкритість до нових знань та досвіду, готовність працювати в команді.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: