Резюме від 1 квітня 2024

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10562798

Копірайтер, перекладач (рерайт), 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Дистанційно, Одеса

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національний університет «Одеська юридична академія»

Прикладна лінгвістика/філологія
Незакінчена вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Знання і навички

Стресостійкість Швидкий набір тексту Літературний переклад Креативність Грамотна усна та письмова мова Письмовий переклад Копірайтинг (мобільні ігри)

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Вивчення англійської мови займає дуже багато років. У свою чергу, я готова запропонувати активне використання моїх знань на практиці, які я отримувала протягом плідних 11 років. Це також підтверджує моє бажання вчитись і долати труднощі, які можна зустріти. Використання української та російської мов роблять мене більш гнучкою у сфері комунікації та сенсі подання матеріалу. Я спеціалізуюсь на перекладі, редагуванні та створенні нових тексів, а також готова до роботи з новими темами та джерелами.
Навчання за спеціальністю також має свої переваги, а тому я:
• Написала дві курсові роботи об'ємом у 30 сторінок (1 - англійською "English spoken in Great Britain: dialects"; 2 - українською "Жанрові особливості Кентерберійських оповідань Джеффрі Чосера")
• Прийняла участь в науковій конференції "Всеукраїнська науково практична конференція здобувачі вищої освіти "Українське суспільство і наука в умовах воєнного стану та європейського інтеграційнійного перетворення: виклики, напрями відновлення та розвитку", де представила тему "Електронні словники крізь призму комп'ютерної лінгвістики"?Ознайомитись із збіркою конференції можна за посиланням: https://dspace.onua.edu.ua/communities/823e81fa-b9f6-4911-8bda-400610a7c57b



Мої хоббі:
Музика. Пишу пісні, граю на гітарі та фортепіано, співаю; маю власний музичний гурт, з яким займаємось волонтерством та розвиваємо музичну спадщину України.
Спорт. Кандидат в майстри спорту з кулькової стрільби з пістолету.
[ПРОХАННЯ]
Прошу писати мені за посиланнями у соціальні мережі. Таким чином наш звʼязок налагодиться якомога швидше. Дякую.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: