Резюме від 14 квітня 2024 PRO

Юрій

Зав. виробництвом

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
54 роки
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Івано-Франківськ, Київ, Луцьк, Львів, Тернопіль, Ужгород, Чернівці

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Зав. виробництвом

з 12.2019 по нині (4 роки 4 місяці)
ТДВ «Івано-Франківський хлібокомбінат» (ТМ «Цар Хліб»), холдинг «Хлібні інвестиції", Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

обов’язки:
-забезпечення виконання змінних завдань, замовлень клієнтів і випуск продукції, яка відповідає вимогам стандартів та нормативної документації, оперативне регулювання ходу виробництва та ритмічної роботи виробничого циклу;
-забезпечення ефективного використання виробничих потужностей, правил експлуатація обладнання;
-забезпечення умов витрат сировини та матеріалів у відповідності до технологічних норм та рецептур;
-організація роботи по зниження виробничих витрат на одиницю готової продукції;
-організація процесу безперебійного забезпечення виробничого циклу сировиною та матеріалами;
-організація процесу своєчасного та чіткого обліку та документального оформлення роботи виробничого підрозділу;
-організація роботи по підготовці та проведенню процесу інвентарізації матеріальних цінностей;
- планування виробництва, бюджетування. ;


досягнення:
-реорганізував роботу хлібобулочного виробництва – скорочення на 10% робочих місць при збереженні продуктивності підрозділу.
-розробив і впровадив систему мотивації для працівників виробництва;
-спроектував та вів в дію лінію по виробництву заварних хлібів;
-провів реконструкцію пакувального відділення, що дало змогу збільшити потужності на 20-25%.
-ініціював та приймав безпосередню участь у створенні коол-центру, по прийняттю замовлень;

Керівник відділу логістики

з 12.2018 по 12.2019 (1 рік)
Лігос, ТОВ, Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

обов’язки:
- координація та планування роботи виробництва, транспортного відділу відділу постачання та відділу збуту;
-управління системою логістики компанії (логістичні прогнози, плани, координація робіт по системам логістики, розробка і складання максимально допустимого бюджету на здійснення логістики, впроваджує логістичні системи на підприємстві);
-управління постачанням матеріального і технічного типу в компанії, а також закупівлями (планування закупівель, координація постачальників і їх пошук, укладання договорів на поставку, організація плану доставки та ін.);
-складання планів випуску продукції, контроль за тим, щоб продукція випускалася своєчасно, була високої якості і була проведена раціонально, організація заходів по присвоєння продукції сертифікатів і знаків якості;
-управління запасами на підприємстві, поточне обслуговування, оцінка витрат на запаси, інвентаризація та контроль за станом запасів;
-організація складської діяльності (визначення типів складів, і місця розташування, способів і технологій зберігання продукції);
-розподіл виробленої продукції (розробка каналів для розподілу і їх раціональності, управління продажами, координація прийому продукції, її доопрацювання і подальшої відправки);
-транспортування продукції і контроль за найбільш раціональними шляхами для доставки (оцінка тарифів на транспорт, дальність і відстань, шлях і дорога з точки зору логістики);
-організація обробки товарів на митниці (розмитнення, замитнення);
-управління основними ризиками в логістиці (страхування устаткування, транспортних засобів, продукції, заходи щодо збереження товарів і відповідальності перевізників);
-управління персоналом відділу .підбір та навчання.

досягнення:
-розроблення та впровадження складської системи обліку та прогнозу, що дозволила скоротити складські запаси на 80%.

Завідувач м’ясним виробництвом

з 03.2015 по 12.2018 (3 роки 9 місяців)
ТзОВ ТВК “Львівхолод”, Львів (Харчова промисловість)

обов’язки:
- організація, координація роботи і технологічний контроль круп’яного та м'ясного виробництва ;
- організація і контроль руху ТМЦ ;
- забезпечення випуску продукції в заданому асортименті і об’ємі;
- розроблення і впровадження нових продуктів в виробництво;
- контроль за якістю продукції і виходами, технологічними процесами, дотримання рецептур;
- аналіз і планування виробничого завдання в номенклатурі для виконання в повному об’ємі всього асортименту готової продукції;
•контроль за забезпечення виробничих підрозділів всіма необхідними матеріалами і обладнанням;
- контроль за своєчасним проведенням ТО та позапланових ремонтів виробничого обладнання;
- співпраця з контролюючими органами.

досягнення:
- зменшення трудових затрат на 12%
- проектування та запуск лінії обвалювання ВРХ та свиней;
- проектування та запуск лінії по пакуванню м'яса на базі автоматичного запайщика лотків “Нenkovaс”;
- розробив та впровадив проект по доставці в магазини м'ясних виробів в терморолах. проектування та запуск цеху для пакування цукру та круп;
- очолював робочу групу по впровадженню систему контролю якості ISO 9001:2008 та ISO 22000:2005 на виробництвах та НАССР (ХАССП) у на магазинах компанії.

Начальник відділу збуту

з 09.2007 по 03.2015 (7 років 6 місяців)
ТДВ “Івано-Франківський хлібокомбінат”, ТМ "Цар Хліб", холдинг «Хлібні інвестиції», Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

обов’язки:
-координація та планування роботи виробництва, транспортного відділу відділу постачання та відділу збуту
-планування, визначення, контроль та організація роботи відділу збуту, фірмової торгівлі, відділу виїзної торгівлі, експедиції комбінату, транспортного відділу;
-участь в організації взаємодії роботи виробничих цехів та структурних підрозділів з відділом збуту та експедицією комбінату;
-вивчення та аналіз ринків збуту,їх розвиток, моніторинг конкурентного середовища, ;
-організація збуту продукції підприємства, розроблення плану продаж та дистриб’юції продукції;
-забезпечення виконання відділом планів продаж, виконання бюджету відділу, планів реконструкції приміщень, обов’язків перед замовниками та постачальниками ;
-розроблення та реалізація комплексу заходів по просуванню продукції, розроблення та реалізація заходів, стимулюючих продажі ;
-контроль виконання фінансової дисципліни з боку контрагентів, забезпечення своєчасного надходження коштів за реалізовану продукцію;
-контроль реалізації комерційної політики компанії
-вчасний розрахунок з підрядниками за виконану роботу пов’язану з роботою відділу збуту;
-проведення переговорів з ключовими клієнтами компанії;
-аналіз та контроль ефективності торгової команди, маршрутизація;
- бюджетування витрат, контроль виконання бюджету відділу збуту;
-управління персоналом, підбір, адаптація та навчання персоналу та торгової команди, робота з персоналом на покращення економічних і фінансових результатів ;
-розроблення та впровадження асортиментної політики;
-участь у розробленні нових видів продукції та контролі якості продукції;
-розроблення цінового позиціонування, контроль ціноутворення;
-проведення тендерів з зовнішніми організаціями;
-документообіг, звітність.

Зав.виробництвом/головний технолог

з 04.2001 по 09.2007 (6 років 5 місяців)
ТзОВ «Фортуна» (ТМ «Кардел»), Івано-Франківськ (Харчова промисловість)

Організація роботи м'ясопереробного підприємства: забійний цех, ковбасне виробництво, морозильне господарство.

Освіта

Київський державний університет харчових технологій,

Інженер-механік машин та апаратів харчової промисловості (спеціалізація: м'ясо-молочна промисловість);, Київ
Вища, з 1989 по 1996 (7 років)

Львівський технікум харчової промисловості

Технік-механік машин та апаратів харчової промисловості (спеціалізація: хлібопекарська та кондитерська промисловість)., Львів
Середня спеціальна, з 1985 по 1989 (4 роки)

Знання і навички

Управління харчовим виробництвом Управління персоналом Контроль якості продукції Користувач 1С

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Польська — середній
  • Англійська — початковий
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

вмію бездоганно організувати роботу виробництва, маю величезний досвід роботи з персоналом та контролюючими органами, теоретичні та практичні знання в області харчового виробництва (м’ясопереробного, хлібопекарного, замороження) , проектування та запуск виробничих об’єктів будь-якої складності. Вимогливий, легко сприймаю і вчусь новому.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: