Резюме від 8 квітня 2024 Файл

Nataly

Викладач англійської, помічник психолога

Вік:
27 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Пінчук Наталія Михайлівна
В пошуках вакансії, бажано дистанційно, з 8:00 до 16:00 або 2 тижні через 2 тижні. Можу працювати, як асистент психолога, рекрутер.(якщо підходить графік вказаний вище) Викладачем англійської мови або в сфері customer support,logistic. (онлайн або 2/2)

Дата народження: 25.02.1997 (27 років)
Сімейне положення: одружена, дітей немає.
Місто проживання: Київ.

Курси:
1.Курси виконавчого мистецтва UCLA extencion Лос Анджелес Жовтень 2017 року.
2.Курси з дитячої психології Нью-Йорк 2017р.
2.Курси розуміння англійської мови та культури University of Virgin Island Нешвілл, Грудень 2017 року.
3. Курси бізнесу, маркетингу та брендингу University of Virgin Island Грудень 2018 року.
4. TOEFL Сертифікат знання англійської для іноземних студентів. Січень 2019 року.
5. Study Less english course 12/02/2024
6. Курс з психології ефективного спілкування 12.03.2024
7.Курс з практичної психології та дитячо-батьківських стосунків 27.03.2024

Досягнення- успішне проходження та завершення програми «Aupair in America» адаптація та життя в іноземній країні, пристосування та вміння взаємодіяти з людьми та дітьми іншого менталітету та способу життя, підвищення рівня англійської. Волонтерство – неодноразова участь у благодійних акціях допомоги людям похилого віку. Постійний розвиток в області психології та творчості.

Знання мов: українська – рідна мова, англійська – вільно, російська.
Зріст 169 см / вага 55 кг

Наявність українських та американських прав. Хороші навички та досвід водіння з дітьми.

Шкідливі звички: значних шкідливих звичок немає, а ті що є намагаюся завжди опрацьовувати і перетворювати на сильні сторони.

Інтереси; людина-творчість, пишу свої вірші та пісні, займаюся вокалом та акторською майстерністю, люблю читати літературу з психології,займаюсь танцями, люблю пізнавати нове,подорожувати, дивитися хороші фільми, слухати музику,займаюся медитаціями та йогою.

Досвід роботи зі спеціальності:
2016 практика психологом у Татарбунарській школі ЗОШ №1.
Робота проводилася під наглядом психолога, з дітьми 1-5 класів. Основні обов'язки: проведення тестів на визначення схильностей дітей до певного виду діяльності, тестів на визначення рівня Iq. Проведення програм на визначення типу мислення та рівня уваги в ігровій формі з подальшими рекомендаціями. Консультація та підтримка дітей із неблагополучних родин.

Досвід роботи
1. 2018 рік (6 місяців) Міннесота Фармінгтон США, хлопчик і дві дівчинки, малюку 6 місяців, дівчаткам 6 і 8 років. З 8 до 19:00 5 днів на тиждень - графік роботи. Через пів року я пішла з сім'ї через несправедливе ставлення хост-батьків, збільшення робочого графіка до 14/15 годин на день без доплати, надмірний контроль та відсутність особистого простору.
2. 2018-2019 рік Нешвілл Теннесі США, хлопчик 12 років та дві дівчинки 6 та 8 років. Графік був плаваючий, оскільки батькам часто доводилося йти вночі або раптово під час вихідного. Але основний графік був з 7 до 10 (перерва) та з 2.30 до 19/20:00 п'ять днів на тиждень. Іноді робота на вихідних яка заздалегідь обумовлювалася та оплачувалася. Робота з цією сім'єю була в задоволення до сих пір підтримуємо гарні стосунки.Пішла з даної сім'ї по причині закінчення програми та виїзд із США.
4.2020-2021 робота в офісі у службі підтримки клієнтів з продажу квартир та ділянок в США. Робота відбувалася у зручному офісі з 16:00 до 01:00. В обовязки входило телефонувати клієнтам, які залишали заявки на сайті щодо продажу квартир та обговорювати всі деталі на англійській мові, які цікавлять і надалі передавати всі відомості рієлторам.
5.2021-2022 робота викладачем англійської мови в онлайн-школі за матеріалами Cambridge and National Geographic. Індивідуальні та групові заняття в основному з підлітками та дорослими
4.3.2022-2024 робота в сім'ї у Києві. 4 дітей 8,10,14,16.З старшими дітьми робота полягала переважно у вирішенні організаційних питань та допомоги з домашнім завданням. З молодшими дітьми організаційні питання з онлайн навчання, домашньої роботи, дотримання графіка харчування, сну, дозвілля, тренувань, додаткових занять, читання, час на вулиці, необхідних покупок. Поїздки закордон, спілкування англійською мовою. Графік 14/14, але останні півроку працювала майже безперервно.

Особисті якості:
1. Чесність, справедливість та відчуття такту і коректності.
2. Незалежність та самостійність.
3. Відкритість для отримання нових знань, знайомств з новими людьми.
4. Цілеспрямованість та стресостійкість.
5.Адаптація до нових місць гибкість до різних ситуацій.
6. Відповідальність та вміння швидко діяти у стресових ситуаціях.
7.Компетентнтність та етична вихованість.
8.Любов до своєї справи.

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Telegram: Natalythefirst

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: