Резюме від 18 квітня 2024

Ілля

HR-керівник, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
21 рік
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

HR-керівник

з 10.2023 по 12.2023 (2 місяці)
Axelerod, Київ (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Відправився у відрядження у складі команди методологов та експертів з продаж для запуска брокерської компанії. Моя задчача подягала у створенні та оптимізації HR відділу. У відрядженні прозодив інтенсивне навчання методологіям, системному мисленню та управлінню персоналом від методологів зі стажем більш двадцяти років.

HR-керівник

з 04.2023 по 09.2023 (5 місяців)
Divestix Brokerage, Одеса (Фінанси, банки, страхування)

Був назначений керівником HR відділу з метою формування відділу з нуля. За місяць роботи штат складався з 5 менеджерів та наш відділ майже кожного тижня перевиконував план по набору менеджерів. Набирали ми кандидатів на чотири різних направлення у нашій компанії, ефективно розподіляв їх по направленням особисто я після співбесіди. Більшість співбесід проводив особисто. Створив особисту стратегію набора онлайн рекрутерів (Сітки рекрутерів) для підвищення показників відділу. Проводив заходи тім білдінгу та навчання менеджерів свого відділу та відділу продажів, залучивав інших спеціалістів для ефективності навчання.

Адмінастратор відділу продаж

з 11.2022 по 04.2023 (5 місяців)
Divestix Brokerage, Одеса (Фінанси, банки, страхування)

Займався набором та навчанням власной команди з продаж до 10 менеджерів. Також контролем роботи, прослуховуванням записів, проводив тренінги. Мав індивідуальний підхід до кожного співробітника. Мав активну комунікацію з відділом маркетингу для створення воронок продаж, рекламних компаній для набора нових менеджерів.

Менеджер з продажу

з 03.2022 по 11.2022 (8 місяців)
Divestix Brokerage, Одеса (Фінанси, банки, страхування)

Працював на різних позиціях, таких як pre-sale manager, full-sale manager, closer та retention manager. Вивчав техніки продажів, писав власні скрипти розмови з клиіентами, працював із власною конверсією та з самого початку мав високі показники продажів. Максимально мав 32 закриті угоди за місяць.

Знання і навички

Ведення фінансового обліку Неконфліктність Цілеспрямованість Ведення кадрового обліку Підбір керівного персоналу Підбір персоналу для рітейлу Побудова HR-бренду MS Excel Онбординг персоналу Проведення тренінгів Управлінські навички MS PowerPoint MS Office E-Staff Управління персоналом Hurma Аналіз метрик рекрутингу Стресове інтервʼю Самостійність iCIMS Recruit Користувач 1С Clevestaff

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

У компанії найбільш ціную компетентність та професіоналізм свого керівництва. Вважаю що робота повинна бути виконана бездоганно. Стараюся інтегрувати штучний інтелект у будь які аспекти праці, якщо це ефективно. Маю гарні когнітивні навички, постійно навчаюсь та вдосконалюю навички. Шукаю компанію у котрій зможу реалізувати потенціал та амбіції.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: