Резюме від 25 квітня 2024 Файл

Олександра

Майстер, інженер-технолог, начальник цеху

Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Овчаренко Олександра Миколаївна

​ Інженер –технолог (начальник виробництва) харчових підприємств
​ Вік: 37
Місто проживания: місто Заводське Полтавської області, Україна
Телефон : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») (viber)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Україна (WhatsApp)
Ел. почта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
​ Досвід роботи:
Технолог
ЗАТ «Азнар» ім.Т.Ахмедова
З 01.02.2023 року по 30.12.2023 року. (10 місяців)
Повний запуск нового виробництва:
• підбір і замовлення обладнання і допоміжних матеріалів.
• розробка нових рецептур , написання і затвердження рецептур.
• розробка технологічних інструкцій, інструкцій на проведення сан.днів, розробка процесних карт, форм журналів для введення технологічного процесу , а також для обліку матеріалів і спиртовмісних рідин;
• введення обліку спиртовмісних рідин в програмі 1С.
• контроль запуску нового обладнання;
• навчання персоналу.
Начальник виробництва
ТОВ Парфумерно-косметична фабрика «Ароза»
З 12.09.22 року по 17.01.2023 рік (4 місяці)
​ - видача завдання на зміну працівникам цеху.
​ - отримання замовлень, складання плана виробництва на місяць, а також на зміну.
​ - замовлення сировини, контроль залишків сиривони.
​ - работа в системі 1С.
​ - розробка інструкцій з охорони праці, проведення навчання персонала.

Майстер виробництва:
ТОВ БК «Рошен»
з 01.07.2021 по 14.06.2022.(11 місяців)
​ - видача завдання на зміну працівникам цеху.
​ - введення технологічних журналів, процесних карт, журналів обліку інгредієнтів і напівфабрикатів.
​ - работа в системі 1С.
​ - проведення навчання і перевірку знань працівників з питань охорони праці і техніки безпеки, а також проведення навчання згідно технологіі виробництва і згідно рабочих і посадових інструкцій.


​ Начальник лікеро-горілчаного цеху
​ з 06.2017 по 01.07.2021. (4 роки )

​ ТОВ «ГСГ» (Лікеро-горілчаний завод Хортица)


​ - узгодження плана виробництва з плановим відділом, видача змінно-добового завдання згідно плана виробництва.
- работа с рецептурами, розрахунок необхідних інгредієнтів і напівфабрикатів згідно плана виробництва..
- складання графіка приготування напівфабрикатів.
- розрахунок необхідної кількості спирту на зміну згідно плана виробництва.
- складання графіків виходу працівників цеху, введения табеля обліку робочого часу.
- участь в закритих дегустаціях напоїв.
- складання і контроль графіків мойки і дезинфекції обладнання.
- - проведення навчання і перевірку знань працівників з питань охорони праці і техніки безпеки, а також проведення навчання згідно технологіі виробництва і згідно рабочих і посадових інструкцій
- введення обліку спиртовмісних речовин на участку, а також проведення щомісячної інвентаризації спирту і напівфабрикатів.
- внесення змін в технологічні інструкції, схеми.
​ Змінний технолог лікеро-горілчаного цеху
З 05.2009 по 06.2017 (8 років)
ТОВ «ГСГ» (Лікеро-горілчаний завод Хортица)
- контроль і дотримання правильності введення технологічного процесу, дотримання технологічних параметрів приготування напоїв.
- участь в закритих дегустаціях напоїв, спиртів, напівфабрикатів.
- контроль дотримання графіка миття обладнання, виконання промивок в санітарний день і промивок при зміні напоїв.
- приймання спирту.
- контроль и видача всих напівфабрикатів і інгредієнтів для приготування напою згідно рецептури (работа з рецептурами).
- контроль правильності заповнення технологічних журналів, процесних карт.
- перевірка санітарного стану технологічного обладнання.
- контроль терміну притадності сировини, інгредієнтів и напівфабрикатів.

​ Майстер лікеро-горілчаного цеху
​ з 11.2006 по 05.2009 (2 роки і 6 місяців)
ТОВ «ГСГ» (Лікеро-горілчаний завод Хортица)
​ - видача завдання на зміну працівникам цеху.
​ - розрахунок купажних карт, ведення списання інгредієнтів, напівфабрикатів згідно рецептур.
​ - заповнення технологічних журналів і журналів обліку інгредієнтів і напівфабрикатів.
​ - передача готової продукції в цех розливу згідно плана виробництва.

​ Сортувальник – фільтровщик
З 05.2005 по 11.2006 (1 рік 6 місяців)
ТОВ «ГСГ» (Лікеро-горілчаний завод Хортица)
- робота з технологічним обладнанням, коммунікаціями.
​ Освіта
​ Вища
З 09.2005 по 05.2008
Національний Університет Харчових технологій.
Спеціальність: інженер – технолог бродильного виробництва.
​ Середнє:
з 09.2001 по 03.2005
Лохвицкий технікум харчових технологій.
Спеціальність: Технік – технолог бродильного виробництва.
​ Професійні навички:
Навички работи з компьютером
Windows, Microsoft Office: Word, Excel.

​ Знання мов:
Украінська — експерт
Російська — експерт
Англійська – продвинутий (В1).
Додаткова інформація
Відповідальна, володію організаторськими лідерськими здібностями, коммунікабельна, не боюсь брати на себе відповідальність. До роботи відношусь з максимальною віддачею.
За час роботи на данних посадах набула великий досвід як роботи технологом, так і начальником цеху.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: