Резюме від 13 квітня 2024 Файл

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/10574940

Менеджер з кадрів

Місто:
Миколаїв

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

МАШНОВА Євгенія Михайлівна
Дата народження – 18.11.1987
Контактні данні – м.т. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта

Миколаївська філія Київського Національного університету культури і мистецтв
Спеціальність – Документознавство та інформаційна діяльність. Кваліфікація – Документознавець, менеджер органів державної влади та управління. Рік закінчення - 2009

Чорноморський державний університет ім. П. Могили
Спеціальність - Державне управління та адміністрування, здобула кваліфікацію магістра. Рік закінчення - 2019

Досвід роботи.
Державний реєстратор центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради (стаж роботи за посадою – 1 рік, в період з 2016 по 2017);

Начальник відділу реєстрації громадян Департаменту з надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради (стаж роботи за посадою - 3 роки, в період з 2017 по 2020);

Начальник відділу кадрів та діловодства Миколаївського обласного клінічного госпіталю ветеранів війни Миколаївської обласної ради (стаж роботи за посадою - 2 роки, в період з 2021 по 2023);

Інспектор з кадрів - відповідальна за ведення військового обліку ТОВ «Дунайська судноплавно-стівідорна компанія» (тимчасова посада у період дії воєнного стану, півроку впродовж 2023).

Відомості про нагородження.
У 2022 р. нагороджена Почесною грамотою Госпіталю інвалідів війни за особливі заслуги під час виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану.
У 2018 р. оголошена Подяка від військової частини А3130, за вагомий внесок у справу захисту Батьківщини та активну громадську позицію, високе почуття патріотизму.
У 2015 р. Нагороджена Почесною грамотою Адміністрації Корабельного району Миколаївської міської ради, за високий професіоналізм.

Додаткова інформація.

Знання мов: українська, російська, англійська (середній рівень).
Сімейний стан: заміжня, маю доньку 2009 р.н.
Особисті якості: Відповідальна, пунктуальна, володію організаторськими і лідерськими навичками, комунікабельна та здатна до прийняття оперативних рішень. Вимоглива до себе і оточуючих.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: