Резюме від 3 квітня 2024 Файл

Володимир

Інженер радіоелектроніки

Вік:
47 років
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Привіт, я Володимир.

Буду радий стати частиною вашої команди. Фізично міцний, без шкідливих звичок. Я люблю спорт і займаюся ним у вільний час.

ДОСВІД

Професійний військовий (1994-2021р.р.). З 1999 року до 2021 року працював на посадах начальника служби, відділення, відділу (зв’язок). Увесь час займався питаннями організації та забезпечення зв’язку, підготовкою організаційних та розпорядчих документів, наказів керівника зі свого напрямку роботи. Здійснював управління та контроль за підпорядкованими підрозділами, готував аналізи діяльності.
Військовий пенсіонер.

• Займаюсь ремонтом побутової техніки та радіоелектроніки.
• Добре вмію читати електричні схеми, знаходити несправності, проводити їх монтаж та ремонт.
• Вмію добре паяти електронні компоненти на плати електронних пристроїв, у тому числі електронні мікросхеми різної складності, встановлювати електропроводку, складати електронні щити та підключати електроустановки.
• Працював самостійно. Ремонтував промислову електроніку, ноутбуки та комп’ютери, побутову техніку та електроприлади, інвертори, частотні перетворювачі, автомобільну електроніку. Здійснював монтаж систем охорони та сигналізації, систем контролю доступу.

ЗНАННЯ МОВИ

Повністю володію рідною мовою - українською. Володію англійською мовою на рівні А2, в тому числі технічного напрямку. Зараз займаюся поглибленим вивченням англійської мови.

НАЯВНІСТЬ ВОДІЙСЬКИХ ПОСВІДЧЕНЬ

Маю водійське посвідчення категорії В та стаж водіння більше 15 років. У мене є власне авто. Готовий добиратися на роботу громадським транспортом.

ОСВІТА

У мене вища освіта.
У 1999 році закінчив Київський військовий інститут управління та зв'язку.
Кваліфікація: Бакалавр, спеціаліст.
У 2020 році Національний Університет оборони України в м. Києві.
Кваліфікація: Магістр.
Цивільна спеціальність: Захист інформації, інженер з радіоелектроніки.

ДОСТУПНІСТЬ ТА ГРАФІК ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ

Шукаю роботу на повний робочий день (40 годин на тиждень).

ОСОБИСТІ ЯКОСТІ

Талант до ремонту техніки, електрики та електроніки. Маю великий досвід роботи з підлеглими. Хороший водій. Працьовитий, акуратний, уважний до деталей. Маю хороші навики роботи з ПК та різними програмами. Гнучкий та швидко навчаюся.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: