Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Олександр

Інженер з експлуатації, електрослюсар, електромонтажник (аварійні роботи з електрики)

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Електромонтер з експлуатації та обслуговування електричних станцій

з 02.2024 по нині (3 місяці)
Аварійно-технічний центр ДП НАЕК Енергоатом, Київ (Енергетика)

електрослюсар

з 06.2006 по 01.2024 (17 років 7 місяців)
Запорізька атомна електростанція, Енергодар (Енергетика)

За час роботи в електричному цеху зарекомендував себе, як сумлінний і технічно грамотний працівник, вміє правильно організовувати свою роботу.
Бере безпосередню участь у виконанні планових і аварійних ремонтах силового електрообладнання. Виконує обов'язки члена бригади, керівника робіт, спостерігаючого.
Проявляє ініціативу у вирішенні виробничих проблем. Вміє самостійно приймати рішення, правильно розподіляти час і сили на виконання дорученої роботи. Сумлінний і пунктуальний в своїй роботі.
Сологуб А.А. брав участь в роботах, що забезпечують тимчасове електроживлення відповідальних споживачів систем безпеки. У 2018 році неодноразово виконував обов'язки змінного майстра оперативно-ремонтної бригади.
Сумлінне ставлення до роботи допомагає Олександру Анатолійовичу користуватися заслуженим авторитетом серед колективу ділянки. До товаришам по роботі ставиться з повагою, надає допомогу молодим робочим в освоєнні професії.
Постійно підтримує свій рівень технічних знань. Підвищує рівень культури виробництва, розвиває творче та ініціативне ставлення до виконання своїх виробничих обов'язків.
Емоційно витриманий і коректний. Порушень трудової дисципліни, виробничих і посадових інструкцій не має.
В процесі своєї трудової діяльності порушень трудової дисципліни і громадського порядку, а також правил ТБ, РБ, ПБ і ПТЕ не має.

Освіта

Одеський національний політехнічний університет

Атомна енергетика
Вища, з 2010 по 2015 (5 років)

Знання і навички

Саморозвиток V група з електробезпеки Читання електричних схем Читання креслень Уважність Монтаж кабельних трас Складання електричної принципової схеми AutoCAD Обслуговування виробничих ліній sPlan

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: