Резюме від 5 квітня 2024 Файл

Олексій

Керуючий рестораном

Місто проживання:
Дніпро
Готовий працювати:
Дніпро, Київ, Львів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ОЛЕКСІЙ
БОНДАР
КЕРУЮЧИЙ РЕСТОРАНУ

Я активний і цілеспрямований керівник із пристрастю
до гостинності та прагненням до досконалості. З
упевненістю можу сказати, що мої навички та досвід
допоможуть значно поліпшити ваш ресторан і
задовольнити вимоги найвимогливіших клієнтів.

[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ДОСВІД РОБОТИ
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
КЕРУЮЧИЙ РЕСТОРАНУ “НАСЛЕДНИКИ”

2022 - 2023
Управління всіма аспектами ресторану, включно з операціями,
персоналом, бюджетом і закупівлями.
НАВИЧКИ Розробка і впровадження стратегій щодо поліпшення обслуговування
клієнтів, підвищення якості страв і оптимізації витрат.
Відмінне розуміння індустрії Налаштування та навчання персоналу, щоб гарантувати високий
гостинності та вимог клієнтів. стандарт обслуговування та ефективність у роботі.
Ведення операційних звітів, відстеження фінансових показників і
Уміння ефективно управляти
розробка бюджетів.
персоналом і підтримувати Робота в тісній співпраці з приготуванням їжі та барною командою для
позитивну робочу атмосферу. забезпечення гармонійної роботи та взаємодії всіх відділів.

Сильні навички в плануванні,
організації та координації роботи
КЕРУЮЧИЙ РЕСТОРАНУ “ROADHOUSE”
ресторану.
2019 - 2021
Досвід роботи з бюджетами,
маркетинговими стратегіями та Навчання нових співробітників і створення командного духу серед
закупівлями. персоналу. - Перевірка якості обслуговування та дотримання
Відмінні комунікативні навички стандартів безпеки їжі.
Робота в тісній взаємодії з клієнтами, вирішення їхніх проблем і
для роботи з персоналом і
забезпечення високого рівня задоволеності.
клієнтами.

КЕРУЮЧИЙ РЕСТОРАНУ “ТРИ НОГИ”
ПРОФЕСІЙНА МЕТА 2014-2016

прагну створити успішний проект, з більш ніж
20 років досвіду и індустрії гостинності, з
чудовим клієнтським обслуговуваннім та
ефективним управліннім.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: