Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Тетяна

Контент-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
24 роки
Місто проживання:
Інші країни
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Instagram та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Офіс-менеджер, Контент менеджер

з 07.2022 по 11.2023 (1 рік 4 місяці)
Копібум, Львів (Видавництво, поліграфія)

KopiBum - мережа цифрових друкарень у місті Львові. Cпеціалізуються на швидкому друці малих та середніх тиражів, а також пропонують послуги друку, копіювання та дизайну.

- працювала з відомими українськими компаніями, разом з командою друкувала плакати для виставки Марії Примаченко, один з яких належить Президенту України Володимиру Зеленському;
- займалася закупівлею всіх необхідних матеріалів для 4 друкарень, ініціювала переговори з постачальниками та партнерами, виконувала обов'язки керівника за його відсутності;
- відповідала за розвиток соціальних мереж, створювала креативні пости та історії в інстаграмі, і за місяць з 0 набрала активну аудиторію.

Координатор

з 11.2021 по 05.2022 (6 місяців)
Ovogene, Львів (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Ovogene - перший у світі банк донорських яйцеклітин. Займаються отриманням високоякісних яйцеклітин, сперматозоїдів та ембріонів, використовуючи передові технології та штучний інтелект.

- підписувала понад 10 контрактів на тиждень і організовувала понад 10 фотосесій на місяць;
- працювала менеджером у Західному регіоні, і моїм основним обов'язком було забезпечити наявність усіх необхідних документів і медичних аналізів перед процедурою;
- активно співпрацювала з міжнародними партнерами, створювала медичні профайли для кожного донора і збирала всі необхідні дані для успішного затвердження кандидата.

HR-менеджер

з 04.2021 по 11.2021 (7 місяців)
EWL, Дистанційно (Пошук персоналу, HR)

EWL є лідером на польському ринку працевлаштування іноземців. Компанія працює офіційно понад 14 років і має бездоганну репутацію. Пропонує різноманітні вакансії.

- підготовка всіх необхідних документів для легального працевлаштування та проживання в Польщі. Від моєї роботи залежало рішення консула про видачу або відмову у видачі візи/дозволу на проживання;
- навчання та підтримка нових працівників, проведення тренінгів, контроль за виконанням роботи;
- персональний рекорд: заповнювала понад 100 документів за 1 робочий день.

HR-менеджер

з 07.2020 по 04.2021 (9 місяців)
Pelekh agancy, Львів (Пошук персоналу, HR)

Pelekh agancy займається працевлаштуванням понад 20 років, вони пропонують можливості працевлаштування в Європі, Америці та країнах Азії.

- представляла компанію TPCA (Чехія) на співбесідах з кандидатами;
- готувала резюме для кандидатів на роботу та оформлювала всю необхідну документацію для легального працевлаштування в Європі та Америці;
- створювала презентації для продуктів компанії, шукала нові вакансії, залучала нових роботодавців та вела переговори.

Освіта

Львівський Національний Університет імені Івана Франка

Географічний, Туризм, Львів
Вища, з 2017 по 2021 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Creative&Tech Prjctr online institute

2022, 3 місяці
Сертифікат

SmallTalk English Speaking Level Test

2024
Сертифікат

Знання і навички

Технічні навички - впевнений користувач комп'ютера. Організаторські здібності та вміння працювати в команді Високий рівень тайм-менеджменту Висока працездатність Креативність Canva Розробка контент-плану Зйомка stories Створення Reels InShot Створення відеоконтенту Графічний дизайн Adobe Lightroom Adobe Photoshop Adobe Premiere Pro Adobe Acrobat Reader Figma UX/UI-дизайн MS Office CorelDRAW CapCut Проведення зустрічей в Zoom Ведення CRM

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Мене звати Тетяна, я українка. Я творча особистість, яка любить займатися мистецтвом. Мій шлях почався з невеликої друкарні, де я розробляла дизайн поліграфічної продукції, зокрема візиток, брошур, флаєрів, запрошень, меню, обкладинок тощо. Серед моїх клієнтів були відомі українські компанії. Робота в друкарні надихнула мене на подальше вивчення дизайну, що призвело до успішного закінчення курсів веб-дизайну та отримання омріяного сертифікату. Я перебуваю в постійному навчальному процесі, завжди прагнучи вдосконалювати свої навички.

Окрім дизайнерської роботи, я також фотограф, добре володію програмним забезпеченням для графічного дизайну. Я співпрацювала з ресторанами, івент-організаціями та модельними школами, демонструючи свій досвід у ретуші фотографій. Ще одним моїм захопленням є створення креативних постів та відеороликів для соціальних мереж. Маючи яскраву уяву та творчий потенціал, я знаю, як перетворити ніщо на щось видатне, і буду рада допомогти вам. На разі, я знаходжусь закордоном, тому розглядаю тільки дистанційний варіант роботи. Якщо вас зацікавить моя кандидатура, можете зв'язатись зі мною через телеграм чи електронну пошту.

Моє портфоліо: https://www.behance.net/20f2297d

Схожі кандидати

Content, Community Manager
60000 грн, Дистанційно

Контент-менеджер
20000 грн, Дистанційно

Контент-менеджер
Дистанційно

Контент-менеджер
Дистанційно

Контент-спеціаліст
Дистанційно

Контент-менеджер
Дистанційно, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: