Резюме від 29 квітня 2024

Адріан

Асистент керівника

Вік:
18 років
Місто проживання:
Луцьк
Готовий працювати:
Дистанційно

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Луцький національний технічний університет

Підприємництво та бізнес-адміністрування
Незакінчена вища, з 2023 по 2027 (4 роки)

Знання і навички

Налаштування реклами в Telegram Розвиток Telegram-каналів VN Video Editor Публікація відео в TikTok TikTok Ads Просування в Instagram Відеозйомка Мобільна зйомка Знання відеоредакторів Обробка фото Знання фоторедакторів Відеомонтаж VSCO Уважність Креативність Уміння аналізувати Створення Reels Зйомка stories Canva Розробка контент-плану Ведення соціальних мереж Комунікабельність Пунктуальність InShot MS Excel Стресостійкість Відповідальність Здатність до навчання Привітність Грамотна усна та письмова мова Неконфліктність Сміливість Прискіпливість

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — середній
  • Словацька — початковий

Додаткова інформація

Маю досвід роботи у сферах SMM, копірайтингу, управління Instagram-магазином, адміністрування Telegram-каналу, закупівлі реклами в Telegram та продажів в онлайн-школі іноземних мов. Готовий розвиватися та використовувати свої навички. Шукаю можливості для особистого і професійного росту.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: