Василь
Шеф-повар, 75 000 грн
- Вид зайнятості:
- повна
- Вік:
- 31 рік
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/10617942/
Досвід роботи
Шеф-кухар
з 01.2025 по нині
(7 місяців)
GastroFamily, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Один із ресторанів Дмитра Борисова «Остання Барикада»
Обов’язки:
- Організація і налагодження безперебійної роботи кухні.
- Проведення інвентаризації (двічі на місяць)
- Підбір персоналу і написання графіків.
- Розробка нового напрямку кухні (страв)
- Моніторинг та впровадження нових технологій.
- Навчання кухарів працювати з новими позиціями та продуктами.
- Проведення щомісячних зібрань та щоденних 5-ти хвилинок.
- Написання калькуляційних карток (в тандемі з товарознавцем)
- Пошук постачальників (по пропозиціям згідно ціни та якості).
- Написання документації кухні.
- Контроль якості продуктів і н/ф.
- Контроль якості видачі страв.
- В підпорядкуванні від 6 до 12кухарів.
- Дотримання та робота зі стандартами HACCP
- Подача звітності на кінець місяця
Шеф-повар
з 05.2024 по 12.2024
(7 місяців)
Тут Буде, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обовʼязки:
- Підбір персоналу і написання графіків.
- Розробка нового напрямку кухні (страв)
- Моніторинг та впровадження нових технологій.
- Написання калькуляційних (в тандемі з бухгалтером) і технологічних карток.
- Складання закупочних листів.
- Пошук та закупівля продукції на «Столичному базарі»
- Пошук постачальників (по пропозиціям згідно ціни та якості).
- Написання документації кухні.
- Контроль якості продуктів і н/ф.
- Контроль якості видачі страв.
- В підпорядкуванні від 6 до 10 кухарів.
- Ведення групи кухарі в (Telegram) так як це декілька закладів.
Шеф-кухар
з 06.2021 по 05.2024
(2 роки 11 місяців)
Alexgut grill, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Обовʼязки:
- Підбір персоналу і написання графіків.
- Розробка нового напрямку кухні (страв)
- Моніторинг та впровадження нових технологій.
- Написання калькуляційних (в тандемі з бухгалтером) і технологічних карток.
- Розробка банкетних позицій.
- Складання закупочних листів.
- Пошук постачальників (по пропозиціям згідно ціни та якості).
- Написання документації кухні.
- Контроль якості продуктів і н/ф.
- Контроль якості видачі страв.
- Введення переобліку, контроль.
- Проведення гастро фуд перінгів.
- В підпорядкуванні від 4 до 6 кухарів.
Технолог харчової промисловості
з 02.2021 по 06.2021
(4 місяці)
RetailGroup, Київ (Роздрібна торгівля)
Шеф-кухар
з 10.2020 по 02.2021
(4 місяці)
Vino tapas bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-кухар
з 05.2020 по 10.2020
(5 місяців)
Паб Багринів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший зміни (Шеф-кухар)
з 10.2016 по 05.2020
(3 роки 7 місяців)
Tu dublin, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
з 04.2016 по 10.2016
(6 місяців)
Radisson Blu, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Старший кухар
з 05.2014 по 04.2016
(1 рік 11 місяців)
Tu Dublin, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар Старший зміни
з 06.2013 по 05.2014
(11 місяців)
Вареничная Катюша, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
з 09.2011 по 03.2012
(6 місяців)
Корчма Два Отамана, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)
Схожі кандидати
-
Шеф-повар ресторана
50000 грн, Київ -
Шеф-повар
Київ -
Шеф-кухар
Київ, Вишневе (Київська обл.) , ще 7 міст -
Бренд-шеф (консалтинг)
Київ, Вінниця , ще 8 міст -
Су-шеф
Київ -
Шеф-кухар
60000 грн, Київ