Василь

Шеф-повар, 75 000 грн

Вид зайнятості:
повна
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-кухар

з 01.2025 по нині (7 місяців)
GastroFamily, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Один із ресторанів Дмитра Борисова «Остання Барикада»

Обов’язки:
- Організація і налагодження безперебійної роботи кухні.
- Проведення інвентаризації (двічі на місяць)
- Підбір персоналу і написання графіків.
- Розробка нового напрямку кухні (страв)
- Моніторинг та впровадження нових технологій.
- Навчання кухарів працювати з новими позиціями та продуктами.
- Проведення щомісячних зібрань та щоденних 5-ти хвилинок.
- Написання калькуляційних карток (в тандемі з товарознавцем)
- Пошук постачальників (по пропозиціям згідно ціни та якості).
- Написання документації кухні.
- Контроль якості продуктів і н/ф.
- Контроль якості видачі страв.
- В підпорядкуванні від 6 до 12кухарів.
- Дотримання та робота зі стандартами HACCP
- Подача звітності на кінець місяця

Шеф-повар

з 05.2024 по 12.2024 (7 місяців)
Тут Буде, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обовʼязки:
- Підбір персоналу і написання графіків.
- Розробка нового напрямку кухні (страв)
- Моніторинг та впровадження нових технологій.
- Написання калькуляційних (в тандемі з бухгалтером) і технологічних карток.
- Складання закупочних листів.
- Пошук та закупівля продукції на «Столичному базарі»
- Пошук постачальників (по пропозиціям згідно ціни та якості).
- Написання документації кухні.
- Контроль якості продуктів і н/ф.
- Контроль якості видачі страв.
- В підпорядкуванні від 6 до 10 кухарів.
- Ведення групи кухарі в (Telegram) так як це декілька закладів.

Шеф-кухар

з 06.2021 по 05.2024 (2 роки 11 місяців)
Alexgut grill, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Обовʼязки:
- Підбір персоналу і написання графіків.
- Розробка нового напрямку кухні (страв)
- Моніторинг та впровадження нових технологій.
- Написання калькуляційних (в тандемі з бухгалтером) і технологічних карток.
- Розробка банкетних позицій.
- Складання закупочних листів.
- Пошук постачальників (по пропозиціям згідно ціни та якості).
- Написання документації кухні.
- Контроль якості продуктів і н/ф.
- Контроль якості видачі страв.
- Введення переобліку, контроль.
- Проведення гастро фуд перінгів.
- В підпорядкуванні від 4 до 6 кухарів.

Технолог харчової промисловості

з 02.2021 по 06.2021 (4 місяці)
RetailGroup, Київ (Роздрібна торгівля)

Шеф-кухар

з 10.2020 по 02.2021 (4 місяці)
Vino tapas bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

з 05.2020 по 10.2020 (5 місяців)
Паб Багринів, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший зміни (Шеф-кухар)

з 10.2016 по 05.2020 (3 роки 7 місяців)
Tu dublin, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 04.2016 по 10.2016 (6 місяців)
Radisson Blu, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший кухар

з 05.2014 по 04.2016 (1 рік 11 місяців)
Tu Dublin, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар Старший зміни

з 06.2013 по 05.2014 (11 місяців)
Вареничная Катюша, ресторан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

з 09.2011 по 03.2012 (6 місяців)
Корчма Два Отамана, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: